Actie
Tijdelijk tot maar liefst € 150,- korting op onze topkwaliteit glazen.

Zorgeloos genieten van de zon

Bij de aanschaf van een zonnebril wordt vaak gekozen voor een stijlvol montuur dat past bij de gezichtsvorm van de drager. Echter, tegenwoordig is een zonnebril meer dan een mooie accessoire. Zo is het voornamelijk van belang dat een zonnebril hoogwaardige UV-bescherming biedt en aansluit op persoonlijke behoeften.

Oogwereld biedt diverse soorten glazen voor jouw zonnebril. Zo kom je stijlvol voor de dag en bescherm je jouw ogen optimaal.

vind jouw vestiging

Maak een afspraak 

Glazen in zonnebril

UV-bescherming

Door de eindeloze mogelijkheden aan montuurstijlen zul je bijna vergeten wat het doel is van het dragen van een zonnebril – bescherming tegen de schadelijke effecten van UV-straling. Wat weinig mensen weten is dat UV-straling ook buiten de zomer aanwezig is, zelfs op bewolkte dagen! Om oogschade te voorkomen is het dragen van een zonnebril dan ook een ware must.

Meekleurende glazen

Optimaal zicht, comfort én bescherming – en dat de hele dag lang. Met de Transitions Light Intelligence technologie passen de glazen van je zonnebril zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan. Je glazen worden donkerder wanneer je naar buiten gaat, waarna ze automatisch weer transparant worden zodra je naar binnen gaat. Zo profiteer je van een multifunctionele bril zonder in te hoeven leveren op kwaliteit.

Gepolariseerde glazen

Lichtreflecties, ook wel schitteringen genoemd, kunnen voor brildragers als onprettig ervaren worden. De verblinding die optreedt rondom natte ondergronden kan voor gevaarlijke situaties zorgen, voornamelijk tijdens het autorijden of het uitoefenen van een sport. Met de zonneglazen van Xperio worden hinderlijke lichtreflecties tegengegaan, waarbij een comfortabel zicht, meer contrast en optimale kleurwaarneming gerealiseerd wordt.