Gepolariseerde glazen

Met gepolariseerde zonneglazen heb je nooit meer last van hinderlijke reflecties. Hinderlijke reflecties zorgen voor vervelende en zelfs gevaarlijke situaties in het verkeer, op het water of in de sneeuw.

Meer weten over gepolariseerde glazen? Lees snel verder of kom eens langs bij één van de vestigingen bij jou in de buurt.

Persoon met gepolariseerde zonnebril omringd door helder zicht zonder reflecties

Xperio

Met Xperio gepolariseerde brillenglazen worden deze hinderlijke schitteringen weggenomen en heb je als brildrager geen last meer van deze weerkaatsingen van het zonlicht. Voor bestuurders, watersporters en wintersporters een must have om veilig op weg te kunnen.

Xperio is beschikbaar in negen verschillende kleuren. Naast de bekende kleuren Grijs, Groen en Bruin, zijn er ook zes verfrissende dégradé tinten. Die aan de bovenkant donker zijn en dan naar beneden toe minder donker worden. Met al deze kleuren ben je verzekerd van een natuurlijke beeldweergave en een ongekend contrast.

Een kleurrijk verschil

Combineer Xperio gepolariseerde zonneglazen met jouw dagelijkse bril om je ogen te beschermen. Xperio gepolariseerde brillenglazen houden verblindende schitteringen tegen, verbeteren de kleurwaarneming, verhogen het contrast en beschermen je ogen tegen schadelijke UV-stralen.

Geen verblindende schitteringen

Lichtgolven verplaatsen zich in vele richtingen. Wanneer lichtgolven reflecteren vanaf horizontale oppervlakken, zoals wegen, water of ijs, worden deze vaak horizontaal geconcentreerd. Wij kennen dit als een zichtbare schittering, die bijzonder onaangenaam kan zijn voor je ogen en je zicht volledig kan verblinden. Zonneglazen met gepolariseerde Xperio brillenglazen laten alleen verticaal licht door het glas en blokkeren die vervelende schitteringen.

Effectieve bescherming tegen de schitteringen van gereflecteerd zonlicht; voor een comfortabel zicht, meer contrast en optimale kleurwaarneming.

Ideaal tijdens het autorijden

Autorijden is voor veel mensen de manier om zich te verplaatsen. Automobilisten hebben vaak last van schitteringen door reflecties op een nat wegdek, dashboards en via andere auto’s. Xperio brillenglazen elimineren deze hinderlijke schitteringen.

De beste UV-bescherming onder de zon

De Xperio gepolariseerde-technologie heeft de hoogste mogelijke UV-beschermingsfactor. Dit maakt de Xperio gepolariseerde-technologie perfect voor iedereen met gevoelige ogen en voor mensen die last hebben van fel licht, bijvoorbeeld na een operatie.

Kristalhelder water

Met Xperio gepolariseerde zonneglazen zie je natuurlijk en comfortabel tijdens watersport en wintersport. De hinderlijke reflecties van de zon via oppervlakken als water, sneeuw en ijs worden geminimaliseerd. Geniet van een optimale sportbeleving zonder hinderlijke schitteringen.