zonneglazen op sterkte

Voor alle brildragers is het gelukkig mogelijk een perfecte zonnebril op sterkte te laten maken. Met een ruime keus aan zonnebrillen is de collectie zonneglazen de laatste jaren zeer uitgebreid. Buiten de klassieke Physio-kleuren zijn er diverse fancy spiegelcoatingen mogelijk. Alle zonneglazen zijn uitvoerbaar met Crizal Sun UV voor de beste bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

Glazen

Crizal Sun UV

Crizal Sun UV brillenglazen bieden de beste bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Je ogen worden door Crizal Sun UV optimaal beschermd. Deze bescherming is tegen UV-stralen die via de voor- en achterkant van het brillenglas in je ogen kunnen komen. Op nagenoeg alle zonneglazen van Essilor wordt deze coating standaard aangebracht. Crizal Sun UV heeft een E-SPF van 50+, ofwel de hoogst mogelijke beschermingsfactor op het gebied van brillenglazen.

Essilor Physio kleuren voordelen:

Dim het licht niet wanneer de zon schijnt. Standaard zonneglazen kunnen je ogen beschermen tegen schadelijke stralen - maar verstoren ook vaak de kleurwaarneming. De Essilor Physio kleuren-range is ideaal voor mensen met lichtgevoeligheid of tijdens het rijden in de felle zon. Je waarneming van de kleuren van verkeersborden en verkeerslichten wordt namelijk niet beïnvloed.

Kenmerken van Physio kleuren:

De Essilor Physio kleuren zijn behandeld om 100% bescherming te bieden tegen schadelijke UV-stralen, zonder de kleurwaarneming te veranderen. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en sterktes. Deze productlijn is speciaal ontworpen voor verschillende behoeften en activiteiten, zodat ze altijd bij je levensstijl en behoeften zullen passen.

E-Mirror spiegelcoatingen:

Vele zonnebrillen worden origineel met trendy spiegelcoatingen uitgevoerd. Je kunt nu kiezen uit acht verschillende modieuze kleuren. Alle e-mirrors worden aangeboden met een Crizal Sun UV coating aan de achterkant van het brillenglas. De bijbehorende E-SPF is optimaal met een factor van 50+. Dit betekend een modieuze uitstraling en een optimale bescherming tegen UV-stralen.