Voorwaarden Hoorzorg Garantplan

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met je meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Het Hoorzorg Garantplan is speciaal ontwikkeld voor jouw hoortoestel(len).

Geen zorgen, blijf goed horen.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U stapt onder de douche en vergeet uw hoortoestellen uit te doen of uw hond bijt uw hoortoestel kapot. Een nieuw hoortoestel ter vervanging kan dan een grote uitgave zijn. In de meeste gevallen valt uw hoortoestel niet onder de inboedelverzekering. Sluit daarom bij aankoop van uw hoortoestel(len) direct uw Oogwereld Hoorzorg Garantplan af. 


Waarom kiezen voor het Hoorzorg Garantplan?

Bij schade, diefstal of verlies betaalt u maar een deel van de nieuwprijs van een nieuw hoortoestel. Deze vallen niet binnen de standaard (product)garantie. U betaalt een éénmalige premie. Daarna heeft u voor 5 jaar de zekerheid. Voor een vervangend nieuw hoortoestel betaalt u tot 70% minder. Voor u een fijn gevoel en dit geeft u rust en zekerheid.

Vraag uw audicien naar de voordelen en voorwaarden van het Oogwereld Hoorzorg Garantplan.

Type hoortoestelÉénmalige premie per hoortoestel (zekerheid voor  5 jaar)
Cat. 1
Cat. 2
Cat. 3
Cat. 4
Cat. 5
Vrije markt
45,00
49,00
55,00
59,00
69,00
99,00

Oogwereld Hoorzorg Garantplan looptijd (start na aankoopdatum)Uw eigen risico (als % van de verkoopprijs van uw gekochte hoortoestel)
Jaar 1
Jaar 2
Jaar 3
Jaar 4
Jaar 5
30%
40%
50%
60%
70%


Het eigen risico

Uw kosten voor een nieuw toestel zijn begrensd tot uw eigen risico met het Oogwereld Hoorzorg Garantplan. Onverwachte hoge kosten worden hiermee voorkomen.

* Het Oogwereld Hoorzorg Garantplan vergoedt niet als er sprake is van slijtage, onzorgvuldig (dagelijks) onderhoud en opzet. Schade aan batterijen, accu’s, in het oor shell en oorstukjes zijn uitgesloten. Ga naar oogwereld.nl voor de volledige voorwaarden.