De zon straalt straal terug

De zon laat zich weer zien en de dagen worden langer. Kortom: het voorjaar is aangebroken! Ook in deze tijd van het jaar blijft onze prioriteit onveranderd: zorgen voor jouw ogen.

Bescherming tegen schadelijke Uv-straling is daarbij essentieel. Daarom krijg je nu tijdelijk zonneglazen op sterkte cadeau bij aankoop van een complete bril. Zo bescherm je je ogen optimaal en ga je stralend de zomer in. 

Wij checken jouw ooggezondheid

Bij het zorgen voor jouw ogen zetten wij altijd een stapje extra. Als één van de weinige opticiens doen wij namelijk standaard bij elke oogmeting een Ooggezondheid Check. Bij optimaal kijkcomfort speelt jouw ooggezondheid namelijk een grote rol. *

Exclusieve oogmode

Uiteraard bescherm je je ogen het liefst in stijl. Omdat wij geloven in de kracht van het zien én gezien worden, geven we je professioneel stijladvies en keuze uit een collectie premium merken

Maak een afspraak bij één van onze winkels bij jou in de buurt of kom langs.

vind jouw vestiging

Maak een afspraak * De actie is geldig bij aankoop van een complete bril (glas + montuur) van 23 april 2022 t/m 4 juni 2022 en is van toepassing op glazen van Essilor met dezelfde sterkte en kwaliteit. Voor glazen van Serengeti, Oakley en Ray-Ban geldt één glas cadeau. Indien glazen in bestaand montuur wordt €40,00 inslijpkosten berekend. De actie is niet overdraagbaar en is niet te combineren met andere kortingsregelingen. Vraag voor toelichting in de winkel.

* De Ooggezondheid Check is geen garantie voor de totale gezondheid van je ogen omdat het netvlies een onderdeel is van je oog. Oogwereld is niet aansprakelijk voor niet waargenomen aandoeningen of afwijkingen die direct of indirect het zicht of algemene gezondheid belemmeren.

 

 

Actie