Varilux

  VAN DE UITVINDERS VAN HET MULTIFOCALE BRILLENGLAS  

Varilux zorgt voor een comfortabel, helder en stabiel zicht waardoor u geniet van scherp zicht op elke afstand.


Oogwereld adviseert brillenglazen van het topmerk  Essilor Varilux. Zij bieden de beste kwaliteit en staan garant voor helder zicht en maximaal kijkcomfort. Onze deskundige medewerkers nemen graag de tijd om u uitvoerig over alle mogelijkheden te informeren.

Wilt u dunne of zelfs superdunne glazen? Kiest u voor een beschermende coating waardoor uw glazen langer mooi blijven en u minder hoeft te poetsen? Bent u op zoek naar meekleurende glazen of glazen met een tintje? Wij vertellen u graag alle voordelen en beperkingen van de verschillende mogelijkheden.

Voor de juiste keuze van het voor u meest geschikte glastype, is deskundig advies gewenst. Uw bezigheden in werksfeer en vrije tijd bepalen, samen met het brilvoorschrift, de meest geschikte oplossing voor uw specifieke kijkprobleem. U zult zich het prettigst voelen met een bril die op uw persoonlijke wensen is afgestemd en bovendien een optimaal kijkcomfort biedt. Neem daarom gerust de tijd voor de aanschaf van uw bril. De oogspecialisten van Oogwereld staan voor u klaar.

  DE 7 VOORDELEN VAN VARILUX OP EEN RIJTJE:  

1. Helder zicht op elke afstand

De Varilux productlijn zorgt voor een scherp en helder zicht op alle afstanden.

2. Gepersonaliseerde brillenglazen
Omdat ieder oog uniek is beschikt de Varilux range over producten die volledig op uw kijkgedrag en montuurkenmerken kunnen worden aangepast. Hierdoor worden uw brillenglazen volledig gepersonaliseerd en worden uw kijkprestaties sterk verbeterd.

3. Zicht met een hoge resolutie onder alle lichtomstandigheden
Varilux zorgt ervoor dat u kunt genieten van meer contrast en scherpte. De kwaliteitsverbetering is te vergelijken met het verschil tussen een HD TV ten opzichte van een standaard televisie.

4. Varilux, de kijkoplossing voor al uw activiteiten
Of u nu veel werkt met digitale schermen, sportief bent en een actieve levensstijl heeft of wilt genieten van een goed beschermend zonneglas; de Varilux productlijn heeft voor iedere specifieke activiteit een geschikt design.

5. Snelle gewenning en 100% wengarantie
Alle Varilux brillenglazen zijn getest en goedgekeurd door dragers om uw tevredenheid te garanderen, ook op het gebied van snelle gewenning. Met Varilux brillenglazen is gewenning gegarandeerd. Mocht u niet kunnen wennen zal een medewerker van de Oogwereld vestiging alles in het werk stellen om u tevreden te stellen. U loopt dus geen enkel risico.

6. Elektronische meetzuil voor optimale nauwkeurigheid
Speciaal voor deze metingen hebben de winkels van Oogwereld de beschikking over de elektronische meetzuil van Essilor: Visioffice.

7. Alle glazen van Varilux worden geleverd met een echtheidscertificaat en vallen onder de Varilux-garantie.
U had niet anders verwacht maar Oogwereld levert echte Varilux produkten en geen rommel.
 
 
storelocator.gif

HOME | AFSPRAAK MAKEN | ACTIES 


AFSPREKEN BIJ OOGWERELD

Bestaande klanten kunnen inloggen met het bij ons opgegeven e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum, bijvoorbeeld: 26031974. Nieuwe klant? Selecteer uw winkel en geef uw gegevens door om te registreren. Na registratie kunt u direct een afspraak inplannen.

Afspreken

bij oogwereld

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen