Vacature verkoopmedewerker M/V

Dienstverband Parttime
Locatie Holten

Functie
Je bent hét aanspreekpunt in de winkel, geeft advies bij de aanschaf van een montuur of zonnebril en je ondersteunt collega’s waar mogelijk. Daarnaast neem je telefoon aan en verzorgt licht administratief werk. Je draagt zorg voor een hoge klanttevredenheid en klantenbinding door het leveren van uitstekende service.

Wij vragen
Je bent geïnteresseerd in de optiek en gemotiveerd je hierin te verdiepen en te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen. Uiteraard heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, kun je goed luisteren naar zowel klanten als collega’s en staat open voor feedback. Jij bent modebewust en ziet in één oogopslag of het gekozen montuur past bij de klant en kunt dit op een juiste manier onderbouwen. Daarnaast heb je een dienstverlenende instelling en staan klanttevredenheid en klantbinding bij jou voorop. Je vindt het geen probleem om in weekenden en op koopavonden te werken en ervaring in de detailhandel is een pré.

Wij bieden
We investeren graag in je. Om je communicatieve en verkoopvaardigheden (nog verder) te ontwikkelen ondersteunen we je met gerichte trainingen en positieve, persoonlijke coaching. Je brengt je kennis direct in praktijk, onder begeleiding van ervaren collega’s die je graag wegwijs maken in de winkel. Je krijgt alle kansen om je in de toekomst verder te kunnen ontwikkelen binnen de organisatie en door te groeien. Natuurlijk behoort een passend salaris bij deze functie.

Lorraine van Marrum
Oogwereld Groep
De Boogschutter 20
5215 MJ ’s-Hertogenbosch

Telefoon: 06-29476106
E-mail adres: lorraine@oogwereld.nl

 

Vacature verkoopmedewerker