Meesterlijk voordeel - tot 50% korting op alle zonnebrillen*

Bekijk de actie

leerling werkplaats optiek

Sta jij aan het begin van je carrière in de optiek? Misschien is onze vacature voor Leerling Werkplaats Optiek wel iets voor jou! Lees snel verder.

(locatie Zwolle)

Leerling Werkplaats Optiek bij Oogwereld

Solliciteer nu

Van slijpen en monteren tot repareren en controleren: als Leerling Werkplaats Optiek zet jij voor iedere klant bij Oogwereld de puntjes op de i. Jij gaat voor comfort! Ben jij klaar om jouw carrière te starten in een snelgroeiend optiekbedrijf? Lees dan snel verder.

Wat jij gaat doen als Leerling Werkplaats Optiek

Jij start met de glazen en het montuur: deze bereid jij voor op de montage. Daarna slijp, facetteer en monteer jij de brillenglazen in het montuur. Je controleert de bril en richt de standaard uit. Verder repareer jij (zonne)brillen en onderhoud je de apparatuur en het gereedschap. Als Trainee Werkplaats Optiek leer en perfectioneer jij steeds meer skills en ontwikkel jij je al snel in je vak.

Wat breng je mee als Leerling Werkplaats Optiek?

Als Leerling Werkplaats Optiek heb jij oog voor detail en ben je leergierig. Jij wil graag jouw skills verbeteren en expert worden in onze werkplaats. Daarnaast ben je commercieel en communicatief sterk; jij zorgt dat klanten met een glimlach de winkel verlaten. Daarnaast heb jij als Trainee Werkplaats Optiek:

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Enige ervaring in een optiekbedrijf;
  • Oog voor trends en stijl;
  • Een klantgerichte, enthousiaste houding.

Wat bieden wij?

Als Leerling Werkplaats Optiek heb je het voordeel dat je mee kunt groeien met onze organisatie. Met opleidingen, cursussen en trainingen blijf jij je namelijk ontwikkelen op het gebied van optiek. Daarnaast zit jouw functie vol afwisseling, werk je met de nieuwste apparatuur en helpen je collega’s je graag verder. Ook krijg je een aantrekkelijk salaris, leuke kortingsregeling en 24 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband).

Wie zijn wij?

Oogwereld is een groep van gerenommeerde en zelfstandige optiekzaken. Wij bieden de beste oogzorg, maar hebben ook aandacht voor de klant én verstand van merken en mode. Met de modernste oogmeetapparatuur en hoogopgeleide oogspecialisten geeft Oogwereld klanten waar ze recht op hebben: de beste oogzorg en oogmode.

Solliciteren?

Wil jij jouw carrière in de optiek starten als Leerling Werkplaats Optiek en ben je klaar om te solliciteren?

Stuur dan je motivatiebrief en cv naar onze HR Manager: els.stuurman@oogwereld.nl. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Neem dan ook contact op, want wij maken je graag wegwijs bij Oogwereld!