Ontdek onze exclusieve zomerdeals

Bekijk actie 

Persoonlijk advies van onze styliste Sammy

Kunt u hulp gebruiken bij het uitkiezen van de perfecte bril? Styliste Sammy staat voor u (online) klaar om u daarbij te helpen.

Even voorstellen!

Ik ben Sammy Ropers, styliste van Oogwereld. Ik werk al meer dan 8 jaar als fashion stylist en soulful empowerment stylecoach. Daarbij adviseer en begeleid ik brands, bedrijven en mensen om hun doelen in lijn te brengen met hun presentatie en uitstraling d.m.v. styling en energiewerk. Het is mijn passie om (stijl)concepten te bedenken en mensen zoveel mogelijk te adviseren en te inspireren. In deze functie hoop ik een creatieve uitdaging te vinden in het inspireren van zowel de klanten als de medewerkers om de beste versie van henzelf te zijn d.m.v. kleur- en stijladvies.

Sammy, fashion stylist en soulful empowerment stylecoach, adviseert brands, bedrijven en individuen over styling en energiewerk voor een krachtige presentatie en uitstraling.

Zo werkt het

1. Boek uw stijlsessie online

Boek een videomeeting met Styliste Sammy. 

Krijg tijdens de stijlsessie direct advies en maak samen met onze monturenstylist een afspraak bij de door u gekozen winkel voor een oogmeting. 

Maak een afspraak

2. Advies per mail

Vul de vragenlijst in en krijg advies van onze styliste via de email.

De montuurstylist gaat hiermee aan de slag en zal een uitgebreid op maat gemaakt advies voor u klaarzetten en naar de door u gekozen opticien doorsturen.

Vul vragenlijst in