Zie en hoor de liefde: maak een afspraak met onze online styliste Sammy

Bekijk actie 

Schitter op je grote dag: Speciaal bruidsadvies van onze Montuur Stylist

Je trouwdag is een moment waarop elk detail moet kloppen, inclusief je brilmontuur of lenzen. Als montuur stylist begrijp ik hoe belangrijk het is voor elke bruid en bruidegom om hun persoonlijke stijl te weerspiegelen en zich zelfverzekerd te voelen op hun speciale dag. Hier zijn enkele concrete tips en adviezen om je te helpen stralen als nooit tevoren op jullie bruiloft:

Bruid met brilmontuur ontvangt speciaal advies van onze styliste voor haar trouwdag

Schitter op je grote dag

Je trouwdag is een moment waarop elk detail moet kloppen, inclusief je brilmontuur of lenzen. Als montuur stylist begrijp ik hoe belangrijk het is voor elke bruid om haar persoonlijke stijl te weerspiegelen en zich zelfverzekerd te voelen op haar speciale dag. Hier zijn enkele concrete tips en adviezen om je te helpen stralen als nooit tevoren op je bruiloft.

Speciaal bruidsadvies van onze Montuur Stylist.

Styliste geeft bruidsadvies over monturen en gezichtsvormen voor de perfecte brilkeuze

6 tips van een montuur styliste

1. Laat je inspireren
Voordat we beginnen met het kiezen van een brilmontuur of lenzen, is het belangrijk om je te laten inspireren. Blader door bruidsbladen, zoek op sociale media naar bruiloftslooks en verzamel afbeeldingen van stijlen die je aanspreken. Dit helpt ons om een idee te krijgen van je persoonlijke smaak en voorkeuren.

2. Ken je gezichtsvorm

Een van de eerste dingen die we zullen bespreken, is je gezichtsvorm. Of je nu een hartvormig gezicht, een ovale gezichtsvorm, of iets daar tussenin hebt, het is belangrijk om een brilmontuur te kiezen dat je gezichtskenmerken flatteert en in balans brengt. Als montuur stylist zal ik je helpen bij het vinden van de perfecte pasvorm voor jouw gezicht.

- Ovaal gezicht: Kies voor monturen die de natuurlijke symmetrie van je gezicht benadrukken, zoals rechthoekige of cat-eye monturen.

- Rond gezicht: Ga voor hoekige monturen om je gezicht langer te laten lijken, zoals vierkante of rechthoekige monturen.

- Hartvormig gezicht: Kies monturen die de breedte van je voorhoofd in balans brengen, zoals ovale of ronde monturen.

- Vierkant gezicht: Zachte, ronde monturen helpen de hoekige kenmerken van je gezicht te verzachten, zoals ovale of ronde monturen.

3. Ontdek je stijl
Net zoals je trouwjurk jouw persoonlijke stijl weerspiegelt, moet ook je brilmontuur passen bij wie je bent. Ben je een moderne bruid die houdt van strakke lijnen en minimalistische ontwerpen, of ben je meer een romantische bruid die graag kiest voor zachte kleuren en delicate details? Vertel me over je stijl en persoonlijkheid, zodat we een brilmontuur kunnen vinden dat perfect bij je past.

- Overweeg de stijl van je trouwjurk en de algehele sfeer van je bruiloft bij het kiezen van je brilmontuur.
- Kies een montuur dat past bij je persoonlijke stijl, of dat nu klassiek, modern, vintage of minimalistisch is.
- Ben je een gast op de bruiloft dan check of er een bepaalde dresscode of thema is verbonden aan de ceremonie en het feest. 

4. Comfort is key
Naast stijl is comfort ook van groot belang op je trouwdag. Je zult je bril of lenzen de hele dag dragen, dus het is essentieel dat ze comfortabel zijn. Als montuur stylist zal ik ervoor zorgen dat je brilmontuur goed past en niet knelt achter je oren of op je neusbrug.
Als je lenzen draagt, zullen we ervoor zorgen dat ze comfortabel zitten en een helder zicht bieden, zodat je je volledig kunt concentreren op het vieren van de liefde.

- Brildragers: Zorg ervoor dat je brilmontuur comfortabel zit en niet knelt achter je oren of op je neusbrug.
- Lenzendragers: Kies lenzen die goed passen en een helder zicht bieden zonder irritatie. Wij helpen hier graag bij!

5. Details maken het verschil
Een brilmontuur is meer dan alleen een functioneel accessoire, het is een kans om je look te versterken met stijlvolle details. Kies bijvoorbeeld voor een montuur met subtiele kristalaccenten voor een vleugje glamour, of ga voor een montuur met een uniek kleurverloop voor een eigentijdse uitstraling.
Als montuur stylist zal ik je helpen bij het kiezen van een brilmontuur dat perfect past bij je trouwoutfit en persoonlijke stijl. 

Overweeg accessoires zoals:
- Voeg een brilketting toe voor een vleugje glamour en om je bril altijd bij de hand te hebben.
- Kies een chique brillenkoker die past bij je trouwoutfit om je bril veilig en stijlvol op te bergen.

6. Vertrouw op mijn expertise
Last but not least, onthoud dat ik hier ben om je te helpen en te begeleiden tijdens het hele proces. Als montuur stylist heb ik ervaring met het vinden van de perfecte brilmonturen voor elke bruid, bruidegom en de gasten, ongeacht stijl of voorkeuren. Vertrouw op mijn expertise en laat me je helpen om een brilmontuur te vinden dat je laat stralen op je grote dag.

- Maak hier een vrijblijvende afspraak voor een uitgebreid consult waarin we samen je ideeën bespreken en de perfecte brilmontuur voor jou selecteren.
- Als montuur stylist sta ik klaar om je te helpen en te begeleiden bij elke stap van het proces, zodat je met vertrouwen kunt stralen op je trouwdag.

Zie en hoor de liefde
Je trouwdag is een moment om te schitteren en te stralen. Met mijn expertise als montuur stylist, ben je verzekerd van een look die niet alleen prachtig is, maar ook helemaal bij jou past. Maak vandaag nog een afspraak en laat me je helpen om je droomlook werkelijkheid te maken!

Heb jij binnenkort een bruiloft? Maak een vrijblijvend online stijladvies afspraak.

Maak een online afspraak

Ontdek de andere trouwblogs

Bruid met stijlvol brilmontuur bespreekt haar trouwlook met onze montuur stylist