Ontdek onze exclusieve zomerdeals

Bekijk actie 

Smart Elegance

Mykita

Oversized

Lekker grote monturen geven je een echte ‘statement look’. Daarnaast zijn brillen van formaat ook praktisch, omdat ze een extra groot kijkoppervlak geven en meer dekking tegen zonlicht en schadelijke straling. 


Meer lezen
Lindberg

Lindberg werd in 1969 opgericht door Poul-Jørn Lindberg. De CEO is Henrik Lindberg. In 1983 werkte Lindberg samen met architect Hans Dissing om een innovatief frame van titaniumdraad te creëren, dat verschillende designprijzen heeft gewonnen.

Lindberg is dan ook geen gewone brillenfabrikant, maar een bedrijf met een kristalheldere visie en een uitgesproken voorliefde voor minimalistische designs.

Meer lezen
Silhouette

Stijlvol, tijdloos en ingetogen - dat zijn de brillen en zonnebrillen van Silhouette. Door vederlichte monturen te bieden met mooie, eenvoudige lijnen onderscheidt Silhouette zich. De collectie van Silhouette is gericht op het benadrukken van je innerlijke schoonheid, waarbij het gezicht het natuurlijke frame van de bril vormt.

Silhouette is een merk dat staat voor maximaal draagcomfort in een minimalistisch, stijlvol en tijdloos design. Hiermee brengt Silhouette de bril terug tot de essentie.

Meer lezen
Gotti

Toen Götti in 1993 werd opgericht, was de focus al meteen duidelijk: innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Met Zwitsers vakmanschap en een scherp oog voor detail en kwaliteit, worden al jarenlang duurzame, premium brillen ontwikkeld.

Meer lezen