Meesterlijk voordeel - tot 50% korting op alle zonnebrillen*

Bekijk de actie

Smart Elegance Days 16 t/m 18 juni bij Oogwereld Jongsma

We organiseren donderdag 16 t/m zaterdag 18 juni de Smart Elegance Days. Het elegante Deense merk Lindberg staat dan centraal in de winkel. Lindberg is een typisch exponent van het minimalistische Scandinavisch strak design. Voor deze brillen geldt zeker de kwalificatie LESS IS MORE. De monturen onderscheiden zich door luxe, eenvoud en comfort. Klassieke elegantie, maatwerk en kwaliteit maken de brillen uniek, tijdloos en elegant. Laat u bij Oogwereld Jongsma verleiden door de wereld van luxe en stijl.

Tijdens de Smart Elegance Days is er een montuurstyliste aanwezig voor het geven van advies op kleur en stijl. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u gezellig brillen komen passen. Koopt u een complete bril dan ontvangt u een leuke attentie!*
 

We beschikken over nieuwe apparatuur waarmee we nog nauwkeuriger uw ogen kunnen meten. U krijgt bij elke oogmeting ook een ooggezondheid check beoordeelt door een optometrist. Maak een afspraak voor een oogmeting en laat u door ons adviseren welke bril het beste past bij uw gezicht, uiterlijk en persoonlijkheid.  

* Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden.