Twee paar ogen zien meer!

Heb je net een nieuwe bril aangeschaft en ben je toch nog ontevreden?

Ervaar je schommelingen en kun je maar niet wennen aan de multifocale glazen?
Geef je liever je bril weg dan dat je deze opzet?
Laat ons eens een kijkje nemen. Wij zijn jouw second opinion center.

 

Waarom zou je een second opinion overwegen als het gaat om je bril?


Omdat wij geloven dat jouw kijk op de wereld onze hoogste prioriteit verdient.

  • Vertrouwen: We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken als het gaat om je gezichtsvermogen. Een second opinion kan helpen om je vertrouwen te vergroten in de beslissing die je neemt.
  • Expertise: Onze ervaren opticiens zijn hier om te helpen. Met hun kennis en expertise kunnen ze jou voorzien van een objectief perspectief en waardevolle inzichten bij het kiezen van de juiste bril.
  • Optimale pasvorm: Het is essentieel dat je bril perfect past en comfortabel aanvoelt. Een second opinion kan ervoor zorgen dat je bril nauwkeurig wordt afgestemd op jouw unieke behoeften en stijl.
  • Stijladvies: Naast het verbeteren van je zicht, willen we ook dat je er geweldig uitziet. Onze opticiens kunnen je helpen bij het kiezen van een montuur dat niet alleen bij je gezichtsvorm past, maar ook bij je persoonlijke stijl.

Alternatieve opties: Soms is het goed om te weten dat er alternatieve opties zijn. Door middel van een second opinion kun je kennismaken met opties die je misschien nog niet eerder had overwogen, maar die wel perfect bij je passen.