verfijnd & tijdloos

Res/Rei

Het Italiaanse brillenmerk Res/Rei weet als geen ander hoe je verfijnde en tijdloze brillen maakt. De monturen van dit merk bevatten de perfecte combinatie van klassiek en modern. 

model
montuur
modellen

Daarnaast zorgen de ontwerpers ervoor dat iedere bril met de juiste dosis persoonlijke aandacht wordt gemaakt. Hierbij maken ze gebruik van de meest moderne en meest kwalitatieve materialen.

 

Res/Rei monturen en zonnebrillen

De meeste monturen worden gemaakt van hoogwaardig acetaat. Dit materiaal geeft de designers de kans om brillen te maken in unieke kleuren en patronen, zodat iedere bril echt iets nieuws te bieden heeft. Iedere collectie van het brillenmerk draait rondom een centraal thema. De ontwerpers laten zich inspireren door mythologie, keizers, muzikanten of bloemen. Hierdoor komen er ieder jaar weer verrassende designs tevoorschijn uit de ateliers van Res/Rei.

 

Wanneer je een bril van dit merk draagt, weet je zeker dat je je comfortabel voelt. Het materiaal is namelijk lichtgewicht en de monturen passen zich makkelijk aan aan de vorm van je gezicht. Hierdoor doe jij je bril van Res/Rei het liefst nooit meer af.