Vacature vestigingsmanager M/V

Dienstverband: Fulltime
Locatie: Zutphen

Vacature vestigingsmanager

Functie
Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de winkel. Naast het uitvoeren van oogmetingen (en eventuele contactlenscontroles), werk je actief mee op de winkelvloer. Je bent in staat een team te leiden, te enthousiasmeren en te motiveren om doelstellingen gezamenlijk te behalen. Hierbij spelen natuurlijk jouw goede communicatieve- en sociale eigenschappen een belangrijke rol. Je hebt gevoel voor mode en design en houdt de ontwikkelingen op het gebied van oogzorg en oogmode nauwlettend in de gaten.

Wij vragen
Je hebt al enkele jaren ervaring bij een optiekzaak in de functie van (assistent) vestigingsmanager en je bent klaar voor een volgende stap in jouw carrière. Een diploma als contactlensspecialist kan een pré zijn. Je hebt overwicht, bent ambitieus met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, daadkrachtig en leergierig. Uiteraard ben je klantvriendelijk, servicegericht, modebewust en commercieel ingesteld.

Wij bieden
Een zelfstandige en uitdagende functie bij een snelgroeiende jonge organisatie en binnen een team van hoogopgeleide en leuke collega's. Natuurlijk behoort een passend salaris bij deze functie.

Voor meer informatie bel of mail Hendrik-Jan Wildenbeest.

Telefoon: 06-50865258
E-mail adres: hendrik-jan@oogwereld.nl