Meesterdeal Weken
Tot 70% korting op alle monturen tijdens de Meesterdeal Weken

stylist

(diverse locaties)

Stylist

Stylist (parttime)

Solliciteer nu

Wil je klanten een perfecte look geven? Ga jij met een stralende lach naar huis wanneer je een event succesvol hebt afgesloten? Krijg jij er een kick van om klanten te verbazen met een mooie (zonne)bril die het beste past bij het gezicht, uiterlijk en persoonlijkheid van onze klant? Dan is dit dé job voor jou!

Elk mens is uniek! Door je goed te focussen, de juiste vragen te stellen en in te spelen op de wens en behoefte van de klant, weet jij als geen ander het juiste montuur te adviseren dat qua kleur en model mooi harmonieert met de vorm van het gezicht.

Tijdens de wintermaanden focus je je op het stoere herenmerk Brett, voor “gentlemen en badboys”! Een merk met wortels in het verleden en een blik op de toekomst - dat is Brett. Of je nu een smaakvol maatpak of een stoer leren jack draagt: het montuur moet altijd zo natuurlijk mogelijk 'inblenden'. Vanaf het voorjaar verruil je het assortiment Brett naar de hippe en high-end zonnebril! Zien en gezien worden, nieuw seizoen, nieuwe zonnebril. Want ondanks dat we zonnebrillen het hele jaar door dragen, verslijten we ze het meest in de lente en in de zomer. Daarom kunnen we best een nieuw paar gebruiken, of twee.

De trends in optiekland worden door jou op de voet gevolgd en je vindt het leuk je te verdiepen in de verschillende type monturen (zonne)bril

Wij vragen

  • MBO werk- en denkniveau, ervaring in de Optiek branche;
  • Enthousiast, oog voor trends en mode. 
  • Resultaatgericht, commercieel en communicatief sterk. 
  • De natuurlijke vaardigheid om klanten op hun gemak te stellen en hen te verbazen met jouw kundige advies. 
  • Bereid tot frequent reizen tussen de verschillende winkellocaties.

 

Wij bieden

  • Een zelfstandige en uitdagende functie bij een snelgroeiende organisatie. Uiteraard hoort een bedrijfsauto erbij om je veilig en snel van a naar b te rijden.
  • De mogelijkheid om jezelf op optiekgebied te blijven ontwikkelen d.m.v. (interne) trainingen, cursussen en opleidingen.
  • 24 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband), een aantrekkelijke kortingsregeling , en natuurlijk behoort een passend salaris bij deze functie.