Vacature optometrist M/V

Dienstverband: Fulltime / Parttime
Locatie: Oogwereld Terhorst in Voorschoten

Vacature optometrist M/V

Functie
Je verricht optometrische onderzoeken, vooronderzoeken van Eyescan, oogmetingen, lensaanpassingen en –controles. Daarnaast ben je in de winkel inzetbaar, behoren verkoopwerkzaamheden tot je takenpakket en heb je een adviserende rol ten aanzien van alle producten. Je draagt zorg voor een hoge klanttevredenheid en klantenbinding door het leveren van uitstekende service.

Wij vragen
Je bent in het bezit van een diploma HBO optometrie en hebt al ruime ervaring opgebouwd in de functie van optometrist. Je bent een teamplayer en kunt zowel zelfstandig als in groepsverband uitstekend werken je hebt kennis van Prisma’s en van apparatuur zoals een Fundus camera. Uiteraard ben je klantvriendelijk, ambitieus, modebewust, ondernemend, communicatief vaardig en commercieel ingesteld met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij bieden
Een uitdagende functie bij een snelgroeiende jonge organisatie in onze vesteging in Voorschoten, je werkt daar samen met een team van hoogopgeleide en leuke collega’s. Je krijgt alle kansen om je in de toekomst verder te kunnen ontwikkelen binnen de organisatie en door te groeien. Natuurlijk behoort een passend salaris bij deze functie.

Robert Kappert
Oogwereld Groep
Boogschutter 20
5215 MJ Den Bosch

Voor meer informatie bel of mail Robert Kappert.

Telefoon: 06-11912756
E-mail adres: robert@oogwereld.nl