optometrist

(locatie Coevorden)

Oogwereld Stegeman

Optometrist (parttime)

Solliciteer nu


Optometrist bij Oogwereld
Welke visuele beperking iemand ook heeft, bij een Oogwereld Optometrist kunnen ze altijd terecht. Met een uitgebreide set aan optische en elektronische hulpmiddelen verbeter je als Optometrist de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van een klant namelijk aanzienlijk. Heb jij de juiste kennis en ervaring? Lees dan snel verder!

Wat jij gaat doen als Optometrist
Als Optometrist bij Oogwereld doe jij alles voor een gelukkige klant. Optometrische onderzoeken, vooronderzoeken van Eyescan, oogmetingen, lensaanpassingen en lenscontroles maken dus allemaal deel uit van jouw takenpakket. Daarnaast verricht jij oogonderzoeken, stel jij een differentiaaldiagnose vast en verwijs je zo nodig iemand door naar bijvoorbeeld een oogarts. Jij bent technisch, maar ook communicatief sterk en legt alles duidelijk uit aan de patiënt. Ook komt het voor dat je administratief werk of verkoopwerkzaamheden verricht. Een rol vol afwisseling, dus!

Wat breng je mee als Optometrist?
Jij kunt goed samenwerken met je collega’s van Oogwereld, maar gaat ook moeiteloos zelfstandig aan de slag. De kennis en kunde van een Optometrist heb jij immers al. Verder heb jij:

  • Een hbo-diploma Optometrie;
  • Ruime werkervaring als Optometrist;
  • Ervaring met het bedienen van apparatuur zoals een Fundus camera en OCT scanner.


Wat bieden wij?
Als Oogwereld Optometrist heb je het voordeel dat je mee kunt groeien met onze organisatie. Met opleidingen, cursussen en trainingen kan jij je namelijk blijven ontwikkelen op het gebied van optiek en optometrie. Daarnaast zit jouw functie vol afwisseling en kan je lekker zelfstandig aan de slag, maar word je wel altijd omringd door de leukste hoogopgeleide collega’s die je graag helpen. Ook krijg je een aantrekkelijk salaris, leuke kortingsregeling en 24 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband).