optiekmedewerker - gastvrouw/-heer

(locatie Zeewolde)

Zeezicht

Optiekmedewerker - gastvrouw/-heer bij Oogwereld Zeezicht

Solliciteer nu


Wil jij onze klanten welkom heten met een kopje koffie en een glimlach? Bekijk dan snel deze vacature voor Optiekmedewerker!

Optiekmedewerker bij Oogwereld
Ben jij zelfverzekerd, een tikje commercieel, positief en ontzettend gastvrij? Leg onze klanten dan in de watten als Optiekmedewerker! Bij Oogwereld kan jij niet alleen deze skills inzetten als visitekaartje voor ons bedrijf; je leert ook alles over optiek. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat jij gaat doen als Optiekmedewerker
Jij ontvangt elke klant met een glimlach en een kopje koffie of thee. Samen met je gezellige team doe jij er als Optiekmedewerker alles aan om de wachttijd van onze klanten zo kort mogelijk te houden. Verder ga jij:

  • De telefoon opnemen;
  • Lichte administratieve taken uitvoeren;
  • Klanten koppelen aan de juiste specialist in de winkel.


Wat breng je mee als Optiekmedewerker?
Het is belangrijk dat een Optiekmedewerker representatief en vriendelijk is. Je vindt het leuk om op klanten af te stappen en heet ze graag welkom met een kopje koffie of thee. Verder breng jij mee:

  • Minimaal mbo 2 werk- en denkniveau;
  • Een geordende werkhouding en talent voor multitasken en prioriteiten stellen;
  • Een goed gevoel voor (oog)mode, trends en stijl;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
     

Wat bieden wij?
Als Oogwereld Optiekmedewerker heb je het voordeel dat je mee kunt groeien met onze organisatie. Met opleidingen, cursussen en trainingen kan jij je namelijk blijven ontwikkelen op het gebied van optiek. Met al je nieuwe skills hoef je je nooit te vervelen! Daarnaast zit jouw functie vol afwisseling en werk je met gezellige, hoogopgeleide collega’s die je graag helpen. Ook krijg je een aantrekkelijk salaris, leuke kortingsregeling en 24 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband).