Vacature opticien/contactlensspecialist M/V  

Dienstverband: Fulltime
Locatie: Doetinchem

Vacature opticien/contactlensspecialist voor locatie Doetinchem M/V

Functie
Als opticien voer je oogmetingen uit en adviseer je klanten bij de keuze van brilmonturen en glazen die het beste bij hun levensstijl passen. Verder assisteer je bij de overige werkzaamheden in de winkel en in de werkplaats. Je draagt zorg voor een hoge klanttevredenheid en klantenbinding door het leveren van uitstekende service. In de rol van contactlensspecialist draag je zorg voor de aanpassingen en controles van uiteenlopende type contactlenzen.

Wij vragen
Als je al ruime ervaring hebt bij een optiek bedrijf in de functie van opticien en/of contactlens specialist is dat een pré. Als je contactlens specialist bent dan heb je hiervoor minimaal een MBO opleiding afgerond. Je bent leergierig, een echte teamspeler en ambitieus met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Uiteraard ben je klantvriendelijk, servicegericht, modebewust en commercieel ingesteld.

Wij bieden
Een uitdagende functie bij een snelgroeiende jonge organisatie en binnen een team van hoogopgeleide en leuke collega's. Je krijgt alle kansen om je in de toekomst verder te kunnen ontwikkelen binnen de organisatie.  Natuurlijk behoort een passend salaris bij deze functie.

Hendrik-Jan Wildenbeest
Oogwereld Groep
De Boogschutter 20
5215 MJ ’s-Hertogenbosch

Telefoon: 06-50865258
E-mail adres: hendrik-jan@oogwereld.nl