opticien/
contactlensspecialist

(locatie Zaandam)

Vacature

Opticien/contactlensspecialist | Zaandam

Solliciteer nu

Bij ons geen standaard verkooppraatjes. Je begint met luisteren en kijken naar de klant. Op basis van de benodigde correctie, levensstijl en wensen geef je een duidelijk en persoonlijk advies met de beste opties voor de situatie van de klant. In de rol van contactlensspecialist zorg je voor de aanpassingen en controles van uiteenlopende type contactlenzen. Je voert uitgebreide oogonderzoeken en contactlenschecks uit, waarvoor uiteraard state-of-the art optiek apparatuur tot je beschikking staat.

Je spoort mogelijk oogafwijkingen op en verwijst klanten indien nodig door naar een optometrist. Je adviseert klanten over de beste glazen en monturen voor hun sterkte, legt uit hoe ze contactlenzen moeten gebruiken en verleent nazorg als daar behoefte aan is.

Je werkt in een team van lokale helden, waarbij je elkaar assisteert bij de voorkomende werkzaamheden in de winkel en in de werkplaats. Je zorgt voor een hoge klanttevredenheid en klantenbinding door het leveren van optimale service. Uiteraard met gevoel voor mode en design.

Wij vragen

  • Een gediplomeerd opticien / contactlensspecialist.
  • Deskundig en enthousiast om de basiskennis over optiek met je collega’s in de winkel te delen.
  • Leergierig, commercieel en communicatief sterk;
  • Oog voor trends en stijl, klantgericht en enthousiast.


Wij bieden