Vacature contactlensspecialist M/V voor locatie Asten

Dienstverband: Fulltime
Locatie: Oogwereld Philip Asten

Vacature contactlensspecialist M/V voor locatie Asten

Oogwereld is een groep van gerenommeerde en zelfstandige optiekzaken. Wij bieden de beste oogzorg, hebben aandacht voor onze klant én verstand van merken en mode. Gebruikmakend van de modernste oogmeetapparatuur en hoogopgeleide oogspecialisten geeft Oogwereld klanten waar ze recht op hebben: de beste oogzorg en oogmode.

De optiek Philip in Asten van Oogwereld maakt deel uit van een groep van meer dan 50 hoogwaardige optiekbedrijven door heel Nederland. Een groep van ‘lokale helden’ die optiek met toegevoegde waarde aanbiedt aan consumenten die het beste willen voor hun ogen.

Contactlensspecialist

Als contactlensspecialist voer je uiteraard oogmetingen uit en neemt anamnese af. Klanten krijgen advies bij de keuze van het type lens. Bij ons geen standaard verkooppraatjes. Je begint met luisteren en kijken naar de klant. Op basis van de benodigde correctie, levensstijl en wensen geef je een duidelijk en persoonlijk advies met de beste opties voor de situatie van de klant.

In de rol van contactlensspecialist zorg je voor de aanpassingen en controles van uiteenlopende type contactlenzen. Begeleiden van collega’s die een contactlensopleiding volgen.

Je werkt in een team van lokale helden, waarbij je elkaar assisteert bij de voorkomende werkzaamheden in de winkel en in de werkplaats. Je zorgt voor een hoge klanttevredenheid en klantenbinding door het leveren van optimale service. Uiteraard met gevoel voor mode en design.

Wij vragen

  • MBO+ werk- en denkniveau, ervaring in een optiekbedrijf;
  • Een diploma als contactlensspecialist;
  • Leergierig, commercieel en communicatief sterk;
  • Oog voor trends en stijl, klantgericht en enthousiast.

Wij bieden

De HR Manager van Oogwereld zou het heel leuk vinden een motivatiebrief en c.v. van je te mogen ontvangen. Graag per mail versturen aan: els@oogwereld.nl.

Wil je eens meekijken en sfeer proeven, dan wordt een dag(deel) meelopen alleen maar toegejuicht! 

E.e.a. natuurlijk in overleg.