Actie
Tijdelijk tot maar liefst € 150,- korting op onze topkwaliteit glazen.

Horen

Oogwereld is niet alleen hét adres voor je ogen, ook voor je oren kun je bij een aantal Oogwereld winkels terecht.

Wij werken hiervoor samen met de audiciens van Hoorpartners. Deze audiciens bieden dezelfde hoge kwaliteit, deskundigheid en service die je kent van onze eigen oogspecialisten. Comfortabel en veilig lenzen dragen draait om drie zaken: Contactlenzen en vloeistoffen, moeten van topkwaliteit zijn en goed worden afgestemd op de lenzendrager.

horen

Deskundig advies bij de contactlensaanpassing is onontbeerlijk. Het is van groot belang om vast te stellen wat voor uw ogen het beste is en op welke manier u optimaal kunt zien. Het is belangrijk dat u op de juiste manier met uw lenzen omgaat en dat u regelmatig uw ogen laat controleren. Wij werken uitsluitend met de beste contactlenzen en vloeistoffen. Onze specialisten horen binnen hun vakgebied tot de top van Nederland en wij doen er alles aan om u volledig vertrouwd te maken met uw lenzen en het gebruik daarvan.

Hoorpartners

Hoorpartners zijn zéér ervaren audiciens, die met passie voor het vak uw gehoorprobleem oplossen. Ze zijn getraind om voor u de juiste gehooroplossing te vinden, maar kunnen vooral ook erg goed luisteren. Luisteren naar u, want bij de aanpassing van gehooroplossingen staat u centraal. Wij bieden geen standaardoplossingen maar maatwerk. En altijd krijgt u van ons verschillende mogelijkheden aangeboden.

De keuze aan apparatuur is enorm, maar door de permanente nascholing, en bezoeken aan vele beurzen zijn wij altijd in staat de beste en nieuwste apparatuur te bieden. Zo kunnen we samen met u tot de juiste keuze komen. We vertellen u ook altijd helder wat de kosten zijn, en ook wat uw zorgverzekeraar bijdraagt. Zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. En dat kan zelfs binnen de volledige vergoeding van uw zorgverzekeraar zijn.

Hoorpartners zoeken altijd naar de beste oplossing voor u. Het zijn merkonafhankelijke audiciens en passen dus alle merken gehoorapparatuur aan. Uiteraard krijgt u het toestel altijd op proef. En dat betekent dat u een proeftijd heeft totdat het optimale resultaat bereikt is.

En die proeftijd is uiteraard gratis

Bij de volgende  oogwereld vestigingen kunt u voor een onderzoek van uw gehoor terecht:

  • Oogwereld Hoeks in Best
  • Oogwereld Philip in Asten
  • Oogwereld Ton Lips in Nuenen
  • Oogwereld Holtman in Reusel

In Enkhuizen en omgeving werken we samen met Uw Audicien aan huis.
In Barendrecht en omgeving werken we samen met Van Keulen Statenweg.

vind jouw vestiging

Maak een afspraak