Meesterdeal Weken
Tot 70% korting op alle monturen tijdens de Meesterdeal Weken

Hoorzorg

Oogwereld is niet alleen hét adres voor je ogen, ook voor je oren kun je bij een aantal Oogwereld winkels terecht.

Naast dat wij een eigen hoorzorgcentrum hebben, werken wij ook samen met de audiciens van Hoorpartners. Deze audiciens bieden dezelfde hoge kwaliteit, deskundigheid en service die je kent van onze eigen oogspecialisten. 

vind jouw vestiging

Hoorzorg

Hoorpartners

Hoorpartners zijn zeer ervaren audiciens, die met passie voor het vak uw gehoorprobleem oplossen. Ze zijn getraind om voor jou de juiste gehooroplossing te vinden, maar kunnen vooral ook erg goed luisteren. Luisteren naar jou, want bij de aanpassing van gehooroplossingen sta jij centraal. Wij bieden geen standaardoplossingen maar maatwerk. En altijd krijg je van ons verschillende mogelijkheden aangeboden.

De keuze aan apparatuur is enorm, maar door de permanente nascholing, en bezoeken aan vele beurzen zijn wij altijd in staat de beste en nieuwste apparatuur te bieden. Zo kunnen we samen met jou tot de juiste keuze komen. We vertellen je ook altijd helder wat de kosten zijn, en ook wat jouw zorgverzekeraar bijdraagt. Zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. En dat kan zelfs binnen de volledige vergoeding van je zorgverzekeraar zijn.

Hoorpartners zoeken altijd naar de beste oplossing. Het zijn merkonafhankelijke audiciens en passen dus alle merken gehoorapparatuur aan. Uiteraard krijg je het toestel altijd op proef. En dat betekent dat je een proeftijd hebt totdat het optimale resultaat bereikt is.

En die proeftijd is uiteraard gratis

Bij de volgende Oogwereld vestigingen kun je voor een onderzoek van je gehoor terecht:

  • Oogwereld Hoeks in Best
  • Oogwereld Philip in Asten
  • Oogwereld Ton Lips in Nuenen

Oogwereld van Veen

Al sinds 2007 is Oogwereld van Veen in de hoorzorg actief. In 2016 zijn alle onderzoeken in het OOG+OOR Zorgcentrum Noordwest Veluwe ondergebracht. De audiciens die daar werkzaam zijn hebben de opleiding gedaan voor triage audicien, dit wil zeggen dat je bij hen terecht kunt zonder tussenkomst van de Keel- Neus- en Oor arts. Zij kunnen je gehoor meten en beoordelen en indien nodig alsnog doorverwijzen naar de K.N.O. arts.

Je kunt je gehoorprobleem hier voorleggen en zij verzorgen het hele traject, van onderzoek tot optimale oplossing en nazorg. Als audiciensbedrijf voldoen zij volledig aan alle normen en eisen die de zorgverzekeraar stelt. Hiervoor zijn zij StaR gecertificeerd, dit betekent dat de audiciens alle opleidingen gevolgd hebben en zich ook blijven nascholen.

Het allerbelangrijkste vinden zij dat je je als klant bij het OOG+OOR Zorgcentrum Noordwest Veluwe op je gemak voelt en dat je je gehoord voelt! Goed horen is belangrijk voor je kwaliteit van leven. Kunnen verstaan en verstaan worden. De dialoog tussen mensen en het duidelijk maken wat men precies bedoelt hangt niet alleen van woorden af, maar ook van bijvoorbeeld nuances in toon. Voor iemand die goed hoort is dit allemaal heel natuurlijk en gewoon. Het belang van goed horen kan daarom alleen goed worden begrepen wanneer we ons voorstellen hoe het zou zijn om zelf te leven met een slecht gehoor. Dit kunnen we ook demonstreren aan bijvoorbeeld de naaste omgeving van de slechthorende.

Afspraak maken

Neem contact op met de winkel om een afspraak te maken bij de audicien.

vind jouw vestiging