Er gaat een wereld voor je open

Om jou goed te laten kijken, kijken wij echt naar jou. Wij staan voor persoonlijke aandacht om de best mogelijke oogzorg te kunnen bieden. 

De 12 voordelen van Oogwereld

De 12 voordelen van Oogwereld:

1. Gegarandeerd professionele oogzorg
De beroepen van opticien, contactlensspecialist en optometrist zijn in Nederland niet beschermd. Dat betekent dat in theorie iedereen zich zo mag noemen. Bij Oogwereld weet je zeker dat we niet alleen de naam gebruiken, maar er ook echt voor hebben geleerd. Onze specialistische oogzorg wordt alleen verricht door MBO- en HBO- gediplomeerde professionals. Samen met onze geavanceerde oogmeetapparatuur zorgen zij voor topkwaliteit. Al onze oogcontroles vinden bovendien plaats onder volledige eindverantwoordelijkheid van een optometrist. We zijn zuinig op jouw ogen!

2. Meer dan alleen een oogmeting
Zeg je opticien, dan denk je aan een oogmeting. Uiteraard kun je daarvoor bij ons terecht. Als je jouw bril of contactlenzen bij ons koopt, is deze oogmeting voor jou gratis. Koop je je bril of lenzen liever ergens anders, dan betaal je  € 69,- Bij Oogwereld kunnen we trouwens veel meer dan alleen de benodigde correctie voor je ogen meten. Wij bieden alle optometrische onderzoeken aan. Je kunt ons altijd vragen naar de mogelijkheden. Bekijk een overzicht van onze prijzen 

3. Garantplan
Ons Oogwereld Garantplan zorgt ervoor dat je zorgeloos van je nieuwe (zonne)bril op sterkte kunt genieten. Vanaf €39,- hoef je je 3 jaar lang geen zorgen te maken over verlies, schade of diefstal.

4. Extra klantenkorting
Nog een voordeel van het Oogwereld Garantplan: koop je binnen 3 jaar een nieuwe complete bril, dan krijg je korting: het eerste jaar 15%, het tweede jaar 10% en het derde jaar 5%. Deze korting geldt voor de voordeligste bril (montuur inclusief glazen) en de datum is de datum zoals vermeld op de factuur. Het aanbod geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen en kan ook niet gebruikt worden voor zonnebrillen, zonnebrillen op sterkte, low vision brillen en contactlenzen.

5. Wij regelen de declaratie bij je zorgverzekeraar
Heb je recht op een vergoeding van je zorgverzekeraar? Dan trekken we deze direct af van de verkoopprijs en regelen het zelf met je zorgverzekering. Jij hebt er verder geen omkijken naar.

6. Omruilgarantie brillenglazen
Wij staan 100% achter de kwaliteit van de producten en diensten die we leveren. Daarom geven we je garantie op monturen, zonnebrillen en brillenglazen. Bekijk de hier de voorwaarden van het garantieplan.

7. Omruilgarantie brillenglazen
Oogwereld werkt met de meest geavanceerde brillenglazen. Daardoor zijn veel klanten snel gewend aan hun nieuwe multifocale brillenglazen. Kun jij toch niet wennen? Dan kun je ze binnen 2 maanden na aankoopdatum bij ons omruilen.

8. Groot voordeel voor de kleintjes
Goede oogzorg is juist voor kinderen enorm belangrijk. Met het Oogwereld Juniorplan krijgen kinderen t/m 12 jaar gratis standaard kunststof glazen inclusief ontspiegeling en hardingslaag bij aanschaf van een nieuw montuur.

9. Lens Service Systeem
Draag je vormstabiele (harde) contactlenzen, dan profiteer je voor € 30,- per jaar van fijne kortingen op heraanpassingen, lensproducten, brillen en zonnebrillen. Vraag naar onze folder of bekijk de voordelen van het Lens Service Systeem online.

10. Compleet contactlenzenpakket
Oogwereld biedt een all-in-systeem aan voor contactlenzen. Dat betekent dat je voor een maandelijks bedrag alles krijgt wat je nodig hebt om comfortabel lenzen te dragen: de lenzen zelf, vloeistoffen en deskundige oogzorg. En dan krijg je ook nog 10% korting! We vertellen je er graag meer over.

11. Win-winsituatie voor mond-tot-mondreclame
Ben je zo’n tevreden contactlensdrager dat iemand anders door jou contactlensklant bij Oogwereld wordt? Dan krijg jij 20% korting en de nieuwe klant ook. Vraag naar de folder in de winkel.

12. Altijd persoonlijk montuur- en glasadvies
Bij ons geen standaard verkooppraatjes. Wij beginnen met luisteren en kijken naar jou. Op basis van de benodigde correctie, je levensstijl en je wensen geven we een duidelijk en persoonlijk advies met de beste opties voor jouw situatie. Gelukkig valt er met onze ruime collectie brillen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen genoeg te kiezen. Ook voor jou hebben we de beste kijkoplossing in huis!