Met afstand de veiligste meting.

Samen gaan we er in deze periode weer keihard tegenaan om het coronavirus zo snel mogelijk in te dammen. Onze winkels zijn daarom zo ingericht dat wij op een veilige manier de service kunnen blijven verlenen die je van ons gewend bent.

oo

Naast de standaard voorgeschreven maatregelen hebben wij bovendien de beschikking over geautomatiseerde, hoogwaardige meetapparatuur. Met deze unieke manier van meten, ook voor een oogmeting, kan er een veilige 1,5 meter afstand worden gegarandeerd. Juist in deze tijd kun je dus gerust bij ons terecht. We staan met het hele team voor je klaar. 

In verband met de nieuwe maatregelen vragen wij je vriendelijk een mondkapje te dragen en je handen te desinfecteren bij binnenkomst. En vergeet je niet vooraf een afspraak te maken? Dan kun je altijd onbezorgd  die nieuwe bril uitzoeken of direct geholpen worden voor een oogmeting.

Is private shopping wat voor jou?
Vind je het niet fijn om binnen de openingstijden langs te komen in de winkel? Wij openen speciaal voor jou de deuren voor een één-op-één shopsessie na sluitingstijd. Tijdens private shopping heb je de hele winkel voor jezelf (en je partner) en krijg je het advies en service die je wenst. Neem hiervoor telefonisch contact op met de winkel voor het maken van een afspraak en het bespreken van de mogelijkheden.

Voor Oogwereld winkels die een koopavond hebben tot 21:00 uur sluiten we de winkel om 20:00 uur.

Wij kijken ernaar uit je in één van onze winkel te mogen ontvangen.