Zie en hoor de liefde: maak een afspraak met onze online styliste Sammy

Bekijk actie 

Op je grote dag: Perfect zien, perfect horen, perfect trouwen.

Je trouwdag is een van de meest bijzondere dagen in je leven.
Het is een dag vol liefde, gelach en onvergetelijke momenten. Voor zowel de bruid als de bruidegom, en natuurlijk ook de gasten, is het belangrijk om er op je best uit te zien en je op je gemak te voelen. Dat houdt in dat alles, van je zicht tot je gehoor, tot in de puntjes verzorgd moet worden.

Bruid en bruidegom stralen op hun trouwdag, omringd door liefde en gelach.

Op je grote dag: Perfect zien, perfect horen, perfect trouwen.

Je trouwdag is een van de meest bijzondere dagen in je leven. Het is een dag vol liefde, gelach en onvergetelijke momenten. Voor zowel de bruid als de bruidegom, en zelfs voor de gasten, is het belangrijk om er op je best uit te zien en je op je gemak te voelen. En dat betekent dat alles, van je zicht tot je gehoor, tot in de puntjes moet worden verzorgd.

Maak een afspraak

Bruid met stijlvol brilmontuur bespreekt haar trouwlook met onze montuur stylist

Zie het duidelijk, zie het mooi.

Voor veel mensen is een bril of contactlenzen een essentieel onderdeel van hun dagelijks routine. Maar op je trouwdag wil je niet alleen goed kunnen zien, je wilt er ook fantastisch uitzien. Gelukkig zijn er tal van opties om de perfecte bril of lenzen te vinden die passen bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Bruid
Voor de bruid is het kiezen van de juiste bril of lenzen net zo belangrijk als het kiezen van de perfecte jurk. Als je een bril draagt, overweeg dan een montuur dat past bij de stijl van je trouwjurk. Kies voor iets dat je gezicht mooi omlijst en je natuurlijke schoonheid accentueert. Voor diegenen die liever contactlenzen dragen, zorg ervoor dat je een paar hebt dat comfortabel is en je ogen laten stralen.

Bruidegom
Voor de bruidegom is het kiezen van de juiste bril of lenzen ook cruciaal. Kies een montuur dat past bij je gezichtsvorm en persoonlijke stijl. Of je nu gaat voor een klassieke bril of een meer eigentijdse look, zorg ervoor dat het bij de rest van je outfit past en je er zelfverzekerd uit laat zien.

Bruidsgasten 
Voor de gasten is het belangrijk om ook te denken aan hun zicht op deze speciale dag, je wilt immers niks van je liefdevolle naasten missen op deze bijzondere momenten. Als je een bril draagt, kies dan een montuur dat past bij je gezicht en je outfit. Als je contactlenzen draagt, zorg er dan voor dat je een reservepaar bij je hebt voor het geval dat.

Boek je stijlsessie online
Boek een vrijblijvende videomeeting met Sammy. Krijg in de meeting het gratis advies.

Vul de vragenlijst in

Hoor het duidelijk, hoor het stijlvol.

Naast het zorgen voor perfect zicht, is het ook belangrijk dat je alles duidelijk kunt horen op je trouwdag. Voor degenen die gehoorapparaten dragen, kan het vinden van de juiste balans tussen comfort en stijl een uitdaging zijn. Maar met de juiste tips en trucs is het mogelijk om zowel goed te horen als er fantastisch uit te zien.

Kies een gehoorapparaat die comfortabel zijn om te dragen gedurende de hele dag. Zorg ervoor dat ze goed zijn afgesteld, zodat je alles duidelijk kunt horen, van de geloften tot de muziek op de dansvloer. En vergeet niet om te kiezen voor een stijlvol ontwerp dat past bij je persoonlijke stijl en de rest van je outfit. Onze Meesters voor het Oor helpen je graag in jouw dichtstbijzijnde winkel. 

Voor degenen die geen gehoorapparaten dragen, maar wel willen zorgen voor een optimale luisterervaring op de grote dag, overweeg dan om draadloze koptelefoons of oordopjes te gebruiken. Op deze manier kun je genieten van de muziek en gesprekken zonder je zorgen te maken over storende achtergrondgeluiden. Vind vestiging 

Hoorapparaten voor een stijlvolle trouwdag - comfortabel, goed afgesteld en passend bij jouw persoonlijke stijl.

Tips voor de perfecte dag:

·        Plan een afspraak bij onze opticien ruim van tevoren om de perfecte bril of lenzen te vinden voor je trouwdag.

·        Laat je gehoorapparaten controleren en indien nodig aanpassen voor de grote dag.

·        Zorg ervoor dat je reserve lenzen, contactlenzenvloeistof en reservebatterijen voor je gehoorapparaten bij je hebt.

·        Vergeet niet om regelmatig te pauzeren en even te ontspannen gedurende de dag om vermoeidheid te voorkomen.

Op je trouwdag draait alles om liefde, geluk en het vieren van een nieuw begin. Met de juiste zorg voor je zicht en gehoor, kun je vol vertrouwen genieten van elk moment en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Dus, of je nu de bruid bent die straalt in haar allermooiste jurk met een perfecte bril, de bruidegom die zelfverzekerd zijn geloften uitspreekt, of een bruidsgast die geniet van de festiviteiten met helder zicht en gehoor, zorg ervoor dat je klaar bent om je beste zelf te zijn op deze onvergetelijke dag!

Maak een afspraak

Ontdek de andere trouwblogs