Ooglaseren

Wil je af van die bril en lenzen? Ooglaseren zorgt ervoor dat je permanent scherp ziet. Zonder bril. En zonder lenzen. Maar wat houdt ogen laseren precies in? En voor wie is ooglaseren een geschikte behandeling?

Lees snel verder als je meer wil weten over ooglaseren of neem contact op met één van de vestigingen bij jou in de buurt.

Ooglaseren - Af van bril en lenzen, scherp zien zonder hulpmiddelen

Voor wie is ooglaseren geschikt?

Als je ogen gezond zijn, kun je ze laten laseren. Er is wel een voorwaarde: je ogen moeten de laatste jaren niet sterk veranderd zijn. De laserbehandeling kan sterktes van -10.00 tot +4.00 dioptrie en cilinderafwijkingen tot 6.00 dioptrie uitstekend corrigeren.

Alternatieven voor ogen laseren

Naast de bekende ooglaserbehandeling zijn er diverse andere behandelingen op het gebied van refractiechirurgie. Als een ooglaserbehandeling niet geschikt is, kan een lensimplantaat bijvoorbeeld een goede oplossing zijn. Hiermee kunnen ook grotere afwijkingen van -23.00 tot +15.00 en cilindersterktes tot 7.50 worden gecorrigeerd. Met een multifocale implantlens is het ook mogelijk om het zicht voor dichtbij (lezen, computer) te corrigeren. Als je ouder wordt, wordt je ooglens steeds stugger. Hierdoor ontstaan bij veel mensen rond het 45e levensjaar problemen met lezen. Met multifocale implantlenzen kan 90% van de cliënten weer goed zien zonder bril.

Wij staan klaar voor advies

Heb je interesse in ooglaseren of nog vragen? Neem contact op met één van onze vestigingen bij jou in de buurt. Onze meesters kunnen jouw vragen beantwoorden en de werkwijze voor het laseren van je ogen uitleggen. Wij zullen echter de behandeling zelf niet uitvoeren.

vind jouw vestiging