Ooggezondheid check

Bij Oogwereld geven we jouw ogen de aandacht die ze verdienen. Onze gediplomeerde opticiens en optometristen zetten dan ook altijd een stap extra op het gebied van oogzorg.

Zo kijken zij tijdens een oogmeting niet alleen naar de sterkte, maar ook naar de gezondheid van je ogen. Bij optimaal kijkcomfort speelt jouw ooggezondheid namelijk een grote rol.

Opticien voert oogmeting uit om ooggezondheid te controleren bij Oogwereld.

Wat is de Ooggezondheid Check?

Als één van de weinige opticiens checken wij bij elke oogmeting de gezondheid van je ogen. Dit noemen wij de Ooggezondheid Check.

Met behulp van geavanceerde apparatuur maken we een gedetailleerde foto van je netvlies. Deze foto biedt ons waardevolle informatie over de gezondheid van je ogen en stelt ons in staat om tijdig problemen te ontdekken. En dat is belangrijk, want wanneer oogklachten worden verwaarloosd kan je zicht verminderen en vergroot je de kans op oogziekten. Daarbij zou het zonde zijn als we een bril of contactlenzen voor je bestellen, terwijl deze je zicht niet zullen verbeteren. *

De foto wordt altijd beoordeeld door een optometrist of oogarts. Mocht er reden zijn voor vervolgonderzoek, dan verwijzen we je door naar de juiste specialist. 

Wat kost de Ooggezondheid Check?

De Ooggezondheid Check is onderdeel van onze oogmeting, welke €69,00 kost. Mocht je na deze oogmeting een complete bril kopen, dan worden deze kosten verrekend.

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij één van onze winkels voor een oogmeting met Ooggezondheid Check.

Vind vestiging

Maak een afspraak

* De Ooggezondheid Check is geen garantie voor de totale gezondheid van je ogen omdat het netvlies een onderdeel is van je oog. Oogwereld is niet aansprakelijk voor niet waargenomen aandoeningen of afwijkingen die direct of indirect het zicht of algemene gezondheid belemmeren.