Oogwereld nieuws

WE VERWELKOMEN U GRAAG IN DE VERBOUWDE WINKEL VAN HOLTMAN IN BLADEL!

Oogwereld - 24-10-2019 @ 17:05

De laatste weken is hard gewerkt om onze winkel een frisse en nieuwe uitstraling te geven. Er heeft zich een metamorfose voltrokken waar we erg blij mee zijn (en u hopelijk ook). Wat enkele weken geleden nog een overwegend donkere winkel was, is nu een winkel met warme kleuren en een open uitstraling waar het volop genieten is van de meest uitgebreide en vernieuwende collecties (zonne)brillen van merken als Lindberg, Theo, Serengeti en Ray-Ban. Daarnaast bieden onze oogzorgspecialisten Frank Engels (Optometrist), Kim Knapen (Opticien) en Evelyn Wouters-Bosch (Opticien) u de hoogwaardige oogzorg die u van ons gewend bent. We kunnen dan ook niet wachten om u te verwelkomen in ons ‘nieuwe thuis’ aan de Markt 30 in Bladel!

Vanaf vrijdagmiddag 25 okt zijn we weer geopend op de vertrouwde locatie en heten we u van harte welkom!

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november houden we de officiële feestelijke heropening van de winkel.  Onder het genot van een hapje en een drankje leiden we u graag rond en laten we zien wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van oogzorg en oogmode. Een styliste is aanwezig voor het geven van kleuradvies. U kunt dan ook meteen profiteren van onderstaande aantrekkelijke aanbieding!


We vieren de succesvolle verbouwing graag samen met u. Vanaf zaterdag 26 oktober ligt  er een verfrissend cadeautje voor u klaar en kunt u tijdelijk profiteren van kortingen tot  €150,- op de allerbeste glazen!*

* Actie geldig van 26 oktober t/m 23 november 2019. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.

1_bladel_01.jpg
1_bladel_02.jpg
1_bladel_04.jpg
1_bladel_05.jpg

Oogwereld Holtman
Markt 30, Bladel
Tel. 0497 360420

 
storelocator.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen