Oogwereld nieuws item

UITNODIGING: feestelijke heropening Oogwereld van der Klei

DvD - 13-06-2017 @ 15:42

Na een fikse verbouwing is Oogwereld van der Klei klaar voor de toekomst! Drie weken lang 'bivakkeerden' we in een locatie aan de overkant en de afgelopen weken zijn de laatste puntjes op de i gezet. Alles is aangepakt en op het eindresultaat zijn we ontzettend trots. Iedereen is vrijdag 16 juni vanaf 15:00 uur hartelijk welkom voor de feestelijke heropening.

De winkel heeft een moderne en frisse uitstraling

Na vijftien jaar was het echt nodig om de boel op te knappen en te vernieuwen. Met het resultaat zijn we erg blij. De winkel heeft nu een moderne, frisse uitstraling. We kunnen weer jaren vooruit! Bij een spiksplinternieuwe inrichting horen ook technische vernuftigheden. In de tafels zijn tablets geintegreerd. Daarmee kunnen we klanten van alles tonen, bijvoorbeeld hoe de verschillende soorten glazen eruit zien en wat het kwaliteitsverschil is tussen de luxe en de voordelige glazen. Met een nieuw digitaal aanmeetinstrument maken we fotoís van de klant mÈt de door zijn uitgekozen bril. Daarmee maken we een persoonlijke kijkanalyse en wordt tevens bepaald hoe de glazen in de bril moeten worden geslepen. Het resulteert in nog meer kijkcomfort en een scherper zicht naar alle kanten.

De winkel leent zich perfect om nieuwe merken en collecties in te presenteren. Naast vertrouwde brillenmerken als Entourage of 7, Mykita en Lindberg vindt u bij ons nu ook brillen van Andy Wolf, Masunaga en Monkey Glasses. En natuurlijk zijn de monturen van het flamboyante Belgische merk Theo alom vertegenwoordigd.

Kinderen zullen zich nog beter bij ons thuis voelen

De kinderbrillen zijn verhuisd naar de eerste verdieping en worden daar op een vrolijke wijze gepresenteerd. En met een speelhoek -met onder meer een PlayStation- zullen kinderen zich daar zeker prima bij ons thuis voelen.

We nodigen u vrijdag 16 juni van 15:00 tot 21:00 uur graag uit om onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe winkel te komen bekijken. Met gepaste trots zullen we u dan rondleiden en voor bezoekers is er een presentje, zolang de voorraad strekt.

 
storelocator.gif

HOME | WEBSHOP | AFSPRAAK MAKEN | ACTIES