Oogwereld nieuws

TRY-OUT! ACUVUE OASYS® met Transitions ™ contactlenzen.

Oogwereld - 18-10-2019 @ 12:31

Oogwereld de Groot, Meijer, Vallinga en Option behoren tot één van de 40 optiekwinkels die het voorrecht hebben over ACUVUE® OASYS with Transitions™ te beschikken, vóór de officiële lancering in januari 2020! Kom ze nu bij ons proberen.

De nieuwe ACUVUE OASYS® met Transitions ™, deze contactlenzen zijn voorzien van een lichttechniek die zeer intelligent is waardoor zij zich snel en naadloos aanpassen aan de hoeveelheid van indoor en outdoor licht in het oog. Onder andere het filteren van blauw licht en het blokkeren van schadelijke UV. Bijna twee op de drie mensen geven aan last te hebben van dit soort licht.

De meeste consumenten (94%), die fel licht ervaren, compenseren hun gedrag met het omgaan van dit licht. De lenzen filteren dynamisch en verminderen de blootstelling aan fel licht, binnen en buiten. Elke dag komen we blauw licht tegen, en deze lens helpt met het filteren. Deze contactlens is gebouwd met Transitions ™ Light Intelligent Technology ™ wat helpt de stressvolle impact te verminderen dat licht kan hebben op je ogen. Ze verminderen halo’s en starbursts ‘s nachts, en zorgen voor een scherpe en heldere visie. ACUVUE® OASYS met Transitions ™ helpt uw visie te herstellen van fel licht tot vijf seconden sneller. ACUVUE® OASYS met Transitions ™ was een tijd de beste uitvinding van 2018.

Hoe ziet de lens er op mijn oog uit? Wordt het donker? De lenzen worden donkerder wanneer ze geactiveerd worden door UV- en / of HEV licht. Ze zijn specifiek ontworpen om voordelen voor de patiënt te bieden en tegelijkertijd het minimaliseren van de verandering in het uiterlijk van het oog. Terwijl buiten, is het niveau van de activering altijd constant in reactie op het licht, dus in de meeste situaties is de lens niet in de donkerste toestand. 

Zijn deze lenzen als vervanging voor de zonnebril? ACUVUE® OASYS met Transitions ™ zijn niet bedoeld om te worden gebruikt als vervanging voor de zonnebril. Hoewel deze lenzen wel UV-bescherming bieden aan het oog waar de lens op ligt, zijn andere delen van het oog nog steeds blootgesteld aan UV-licht. Een zonnebril beschermt het hele oog.

Heeft u interesse gekregen? Neem dan contact op met de dichtsbijzijnde Oogwereld winkel.*

*Deelnemende winkels:

Oogwereld de Groot
De Schoof 142
3341 EB Hendrik-Ido-Ambacht
Tel: 078-681 3387

Oogwereld Option
Reigerstraat 7
4811 XA Breda
Tel:  076-520 3260

Oogwereld Meijer
Julianalaan 38
3722 GR Bilthoven
Tel: 030-228 3014

Oogwereld Vallinga
Van Harenstraat 58
8471 JG Wolvega
Tel: 0561-616 000

  storelocator.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen