Oogwereld nieuws

TOPGLAZEN ACTIE: kortingen tot wel €150,- op onze allerbeste glazen.

Oogwereld - 04-09-2019 @ 09:35

Kom langs voor de allerbeste maatwerkglazen met aantrekkelijke korting. Geldig van donderdag 5 t/m zaterdag 21 september 2019.

Luxe zit vaak in de kleine dingen. In de verrassende textuur van een maatpak; in de liefde van een barista voor uw kopje koffie; in de verfijnde lijn van een auto. Het is de finesse van het detail dat u alleen met een getraind oog ziet. Voor goede brillenglazen is dat niet anders. Het montuur daargelaten.

Het beste glas is afgestemd op uw lifestyle en behoeftes.

Niet de prijs verraadt de kwaliteit maar de manier waarop uw eigen glas uniek geslepen is. Het beste glas is afgestemd op uw lifestyle en behoeftes. De beste glazen zijn speciaal op uw eigen kijkgedrag geslepen. Met deze - voor elk oog unieke glazen - schommelt uw scherpte niet en heeft u geen last van hinderlijke vertekeningen aan de randen van uw gezichtsveld. Zo heeft u letterlijk uw eigen kijk.

Bij aankoop van een complete bril ontvangt u €150,- korting op onze allerbeste multifocale glazen en €75,- korting op onze allerbeste enkelvoudige glazen. Geldig van 5 t/m 21 september 2019.*

* Deze aanbieding is geldig bij aankoop van een complete bril. De €150,- korting is van toepassing op Essilor Varilux X-series of gelijkwaardig. De €75,- korting geldt bij aankoop van van een bril met Essilor Eyezen glazen of gelijkwaardig. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden. 

* Alle winkels van Oogwereld nemen deel; m.u.v. Oogwereld Damme, Optiek Terhorst, Flevo Optiek en Oogwereld Optilens Amstelveen.

 storelocator.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen