Oogwereld nieuws

TILBURGSEWEG IS WEER OPEN EN DAT LEVERT BEZOEKERS VAN OOGWERELD EGBERS VOORDEEL OP!

Oogwereld - 05-11-2018 @ 11:44

Na een paar maanden te zijn afgesloten voor het verkeer, is de Tilburgseweg in Goirle gelukkig weer open. Om het ongemak van de slechte bereikbaarheid in die periode te verzachten, heeft Oogwereld Egbers een speciale actie voor haar bezoekers.

Koopt u in de periode t/m woensdag 14 november 2018 een complete bril uit de nieuwste collectie, dan ontvangt u een korting die kan oplopen tot € 100,-!*

NIEUWE BRILLENCOLLECTIES INGEKOCHT VOLGENS DE LAATSTE TRENDS

Eind september heeft Oogwereld Egbers de internationale optiekbeurs SILMO in Parijs bezocht. Rekening houdend met de laatste trends hebben zij hier de nieuwste collecties monturen en zonnebrillen ingekocht. Van enkele merken zijn de nieuwste brillen al in de winkel te bezichtigen.
  
Vierkant, rond, extravagant of juist minimalistisch: bij Oogwereld Egbers kunt u zich laten informeren over de laatste trends op brillengebied. Trends die inspireren en uitdagen om je persoonlijkheid te onderstrepen. Iedereen is anders. Daarom helpen de oogstylisten van Oogwereld Egbers u graag op weg om de bril te vinden die bij uw gezichtsvorm én persoonlijkheid past.

* Vraag in de winkel van Oogwereld Egbers naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Oogwereld Egbers
Tilburgseweg 76, Goirle
Tel. 013 5348567
 
storelocator.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen