Oogwereld nieuws item

Tijd voor feest!

DvD - 30-05-2017 @ 16:48

Dit jaar vieren we ons gouden jubileum! Een mijlpaal die we natuurlijk niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni nodigen we u dan ook graag uit voor een feestje. Een hapje en drankje staat voor u klaar!

ZONNEBRILLEN IN HET ZONLICHT
Met de zomervakantie voor de boeg zetten we de zonnebrillen in het zonlicht. Zo hebben we op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni van de merken Lindberg, Ørgreen en Serengeti de gehele collectie in huis. De zonnebrillen van Lindberg zullen vanaf vrijdagmiddag 15:00 uur in de winkel aanwezig zijn. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u dan gezellig zonnebrillen passen.
 
TRAKTEREN ONZE KLANTEN
Wie jarig is trakteert en dat doen we graag voor onze klanten die de afgelopen 50 jaar onze winkel hebben gekozen voor hun Oogmode en oogzorg. In juni maken klanten kans op het winnen van vele cadeaus variërend van een reischeque t.w.v. € 300,-, een zonnebril, Oogwereld cadeaubonnen t.w.v. € 50,-, boekenbonnen en lekkere wijn. 
 
U maakt kans op deze prijzen door in de winkel van Oogwereld uw gegevens achter te laten op een kaartje. Houd ook in juni onze facebookpagina in de gaten, want daar trakteren we ook op prijzen. 
 
Lees hieronder meer over de voorwaarden van deze winactie te lezen.
 

Voorwaarden winactie prijzen 50 jarig jubileum Oogwereld Meijer.

Deelnemers maken kans op het winnen van prijzen door in juni 2017 in de winkel van  Oogwereld Meijer hun gegevens achter te laten op een kaartje. Prijzen bestaan uit flessen wijn, boekenbonnen, Oogwereld cadeaubon t.w.v. € 50,- en als hoofdprijzen een Persol zonnebril en een reischeque t.w.v. € 300,- die te verzilveren is bij VakantieXperts te Bilthoven. De winnaars krijgen in de eerste week van juli 2017 persoonlijk bericht of ze een prijs hebben gewonnen. Ook zullen de winnaars op de website en de facebook pagina worden bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 2 weken op de door ons verstuurde email hierover of kunnen we hem of haar niet op een andere manier bereiken, dan vervalt de gewonnen prijs voor deze winnaar. De prijs is niet inwisselbaar in geld of ander ruilmiddel. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 
Oogwereld Meijer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige uit deze winactie voortvloeiende schade.
 Van de winnaars van Persol zonnebril en de reischeque zal een foto worden gemaakt tijdens de overhandiging van de aan hen gewonnen prijs. Deze winnaars hebben geen bezwaar dat zijn of haar naam en foto wordt gebruikt in uitingen van Oogwereld Meijer.

 

storelocator.gif

HOME | WEBSHOP | AFSPRAAK MAKEN | ACTIES