Oogwereld nieuws item

THEO event Oogwereld Option

DvD - 23-03-2018 @ 13:24

THEO EYEWEAR EVENT 23 EN 24 MAART BIJ OOGWERELD OPTION

Het merk THEO staat voor exclusieve, vernieuwende en verrassende brilmode uit België. De brillen zijn kleurrijk, vrolijk, fris en eigenzinnig. En natuurlijk ontbreekt de humor niet. Bij Oogwereld Option kunt u op vrijdag 23 maart van 15:00 tot 21:00 uur en zaterdag 24 maart van 09:00 tot 17:00 uur kennis maken met één van de meest kleurrijke brillenmerken ter wereld. De complete collectie is dan in de winkel aanwezig. Leuke bijkomstigheid, op 24 maart is er in de Reigerstraat ook een ander evenement waarbij meerdere winkels in de straat allerlei leuke activiteiten organiseren. 

  WARE KUNSTWERKJES  
THEO heeft zich nooit wat aangetrokken van modetrends. Als er al iets van de heersende trends in de ontwerpen te zien is, dan is dat altijd met een knipoog.  De brillen zijn  ware kunstwerkjes, met veel liefde ontworpen en in kleine oplages geproduceerd. Oogwereld Option beschikt over een grote collectie THEO monturen in tal van kleuren en pasvormen.

Nieuwsgierig geworden naar het flamboyante Belgische merk THEO. Tijdens het THEO EYEWEAR EVENT kunt u bij Oogwereld Option, Reigerstraat 7 in Breda, onder het genot van een hapje en drankje gezellig THEO brillen komen passen.
 
Als u dan een complete THEO bril koopt,
ontvangt u een Belgisch presentje cadeau.

 
Oogwereld Option
Reigerstraat 7, BREDA
T. 076-5203260

storelocator.gif

HOME | WEBSHOP | AFSPRAAK MAKEN | ACTIES