Oogwereld nieuws

OOGWERELD LAFEBER, EEN NIEUWE NAAM, MAAR MET UW VERTROUWDE OOGSPECIALISTEN

Oogwereld - 06-11-2018 @ 13:57

Als trouwe klant van de optiekzaak van Reyer Lafeber in het gezellige centrum van Vleuterweide willen wij u graag informeren dat onze winkel onder de naam Oogwereld Lafeber verder gaat. De winkel heeft zich aangesloten bij de Oogwereld Groep. Dit is een groep van toonaangevende zelfstandige opticiens met de beste zorg voor uw ogen en de mooiste en meest bijzondere brillen.

Naast de winkel in Vleuterweide heeft Reyer Lafeber ook zijn winkels in De Meern, Harmelen en Vreeswijk van de hand gedaan aan verschillende partijen.

Wat betekent dit alles voor u?

Los van de naam verandert er in feite niets. De hoogwaardige oogzorg en actuele oogmode die u van ons gewend bent, blijven we garanderen. En nog meer goed nieuws: het voor u zo vertrouwde team van specialisten blijft werkzaam in onze prachtige winkel op Burchtplein 32 . En geen zorgen: ook uw lopende abonnementen blijven onveranderd en kunnen in sommige gevallen zelfs kosteloos ge-upgrade worden…een beter product dus tegen een lagere prijs.
 
Of het nu gaat om oogmetingen, optometrische onderzoeken, (nacht)lens-aanmetingen en controles of glaucoomonderzoeken of nauwkeurige metingen voor kinderen en baby’s: u was en blijft voor al deze specialistische oogzorg bij Oogwereld Lafeber aan het juiste adres!

Verrassing!
 
We zien u heel graag spoedig bij Oogwereld Lafeber. En u gaat niet met lege handen naar huis want speciaal voor u ligt er een leuke verrassing op u te wachten!
 
Hartelijke groet,

Team Oogwereld Lafeber

Chantal, Ernest, Mardy, Joey, Rianne, Jasper, Liza, Tim, Paul
 
storelocator.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen