Oogwereld nieuws

IN OKTOBER VIERT OOGWERELD RITCHI 45-JARIG JUBILEUM

Oogwereld - 04-10-2018 @ 15:00

Dit jaar viert Oogwereld Ritchi haar 45 jarig jubileum! Een mijlpaal die ze natuurlijk niet ongemerkt voorbij willen laten gaan en graag samen met u vieren. De hele maand oktober is de winkel feestelijk ingericht en staat er een glaasje prosecco voor u klaar.

In oktober zijn er allemaal leuke acties bij Oogwereld Ritchi en zullen er verschillende collecties centraal staan.

Gedurende de hele maand hebben wij het Rad van Fortuin, waarbij u bij aankoop van een bril aan het rad mag draaien en een leuke prijs kunt winnen en aan het einde van maand is er één gelukkige winnaar die de hoofdprijs van 45% korting op zijn of haar aankoop mag ontvangen.

Tot en met zaterdag 6 oktober is er een extra grote collectie van THEO in de winkel.  Dit eigenwijze Belgische merk is geliefd onder veel brillendragers voor zijn uitgesproken ontwerpen en kleuren.  

In de week van 2 t/m 6 oktober rekenen we geen kosten voor het  'droge ogen' onderzoek. Heeft u vaak last van branderige, jeukende of tranende ogen, wisselt uw gezichtsvermogen regelmatig? Dan kan dit te maken hebben met een droog oog, maak  een afspraak met één van onze specialisten.

In de week van 9 t/m 13 oktober hebben we een OCT scanner in de winkel, waarmee oogaandoeningen als Macula degeneratie (Ouderdomsblindheid) en Glaucoom kunnen worden opgespoord.  U krijgt 50% korting op de Oogcheck via de oogarts die normaal € 99,- kost incl. Fundusfoto, OCT, refractie, oogdrukmeting en rapport van de oogarts.

In de week van 16 t/m 20 oktober is er een extra grote collectie brillen van het kinderbrillenmerk Vingino aanwezig. Kinderen kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd waarmee 3 winnaars een luxe tekendoos kunnen winnen. 
In de week van 16 oktober rekenen we geen aanpaskosten voor alle soorten contactlenzen, wat bijvoorbeeld bij Nachtlenzen een gratis aanpassing is t.w.v. € 99,-!

In de week van 23 t/m 27 oktober hebben we gastcollectie van de merken Bellinger en Entourage of 7 in huis en ontvang u 50% korting op Polatest onderzoek volgens Haase wat € 75,- kost. 
Door middel van een polatest wordt gekeken of er sprake is van visuele stress. Tijdens dit onderzoek  wordt op een heel nauwkeurige en uitvoerige manier de samenwerking tussen de beide ogen getest. Er wordt gekeken of de samenwerking tussen beide ogen valt te optimaliseren door middel van een prisma. 
Veel voorkomende klachten die op visuele stress kunnen duiden, zijn:
  • Hoofdpijn
  • Lichtgevoeligheid
  • Duizeligheid, soms met misselijkheid
  • Soms dubbelzien
We zien u in oktober graag in de winkel om samen te toasten op het 45-jarig jubileum!

Oogwereld Ritchi
Akersteenweg 102, Maastricht
Tel. 043 3615025

 
storelocator.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen