Oogwereld nieuws

OOGWERELD HOLTMAN GAAT OP WERELDREIS EN LAAT U KENNIS MAKEN MET EEN AANTAL BIJZONDERE BRILLENMERKEN!

Oogwereld - 04-01-2019 @ 10:30

Mooie brillen kun je overal ter wereld vinden, maar elk land heeft zijn eigen stijl. En dat geldt ook voor de brillen die er ontworpen en gedragen worden. Dit jaar gaat Oogwereld Holtman in Bladel op wereldreis en neemt u mee naar een aantal landen met brillen van merken met een geheel eigen stijl en filosofie. Je ziet deze terug in het design, de kwaliteit en de passie en liefde waarmee de makers (vaak al jarenlang) hun vak beoefenen. In Januari start onze wereldreis in Japan en dan staat de hele maand Januari in het teken van het merk MASUNAGA!

MASUNAGA BRILLEN, KWALITEIT TOT IN DE KLEINSTE DETAILS

Het merk Masunaga is één van de oudste brillenmerken ter wereld en produceert sinds 1905 haar brillenglazen in Fukui (Japan). De oprichter van het merk, Gozaemon Masunaga, nam een aantal vaardige ambachtslieden mee vanuit Osaka en Tokyo met de ambitie om de productie van brilmonturen in Fukui te vestigen.

Het produceren van een Masunaga montuur bestaat uit ruim 200 handmatige handelingen met absolute garantie voor kwaliteit. Masunaga Optical is een goed voorbeeld van Japanse expertise; het heeft als enige bedrijf in Japan alle facetten van vervaardiging in eigen beheer: van grondstoffen tot productie en afwerking van de monturen. Hiermee wordt de kwaliteit tot in de kleinste details gewaarborgd. Vakmanschap en kwaliteit staan bij het merk boven veelvoud en dat is terug te zien in de monturen: men hoeft geen kenner te zijn om de finesse in de details en de kwaliteit van de monturen te herkennen. Niet voor niets is de missie van Masunaga: “We manufacture excellent eyeglasses. We want to make a profit if we can, but we don’t hesitate to take a loss. It is always in our thoughts to manufacture excellent eyeglasses.”

   

IN JANUARI 10% KORTING OP COMPLETE MASUNAGA BRIL

De hele maand Januari is er een uitgebreide collectie Masunaga monturen bij Oogwereld Holtman in de winkel aanwezig en bij aanschaf van een complete Masunaga bril in januari ontvangt u 10% korting!
Wij nodigen u graag uit om in Japanse sferen kennis te komen maken met deze bijzondere collectie monturen. Graag tot ziens in onze winkel, ofwel “Anata o mite hoshīdesu”!

Oogwereld Holtman in Bladel
Markt 30 Bladel
Tel. 0497 360420

storelocator.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen