Oogwereld nieuws

OOGSTRELEND EVENEMENT 7 T/M 11 MEI BIJ OOGWERELD JONGSMA

Oogwereld - 07-05-2019 @ 13:56

Van 7 t/m 11 mei 2019 heeft Oogwereld Jongsma OOGSTRELENDE monturen in huis. Van het prestigieuze brillenmerk Lindberg is dan de niche collectie handgemaakte monturen van zilver en goud aanwezig en van het merk Morà Busoli een exclusieve collectie marmeren monturen. Oogwereld Jongsma draagt kunst in al zijn vormen een warm hart toe. De handgemaakte monturen in onze winkel zijn vaak al kunstwerkjes op zich, maar graag laten wij u nog meer kunst zien... van 7 t/m 11 mei zetten we kunst extra in de schijnwerpers tijdens het Oogstrelend Event.

Tijdens dit evenement wordt een groot deel van Edel- en Goudsmid Marja Schilt in onze winkel geëxposeerd. Daarnaast hebben wij ook prachtige sieraden van Hetty Brunekreef en bijzondere keramieken werken van Femmy Veeloo. Maar er is deze dagen nog meer te zien en te ervaren bij Oogwereld Jongsma, Oostzijde 32 in Zaandam:
  •  Het prestigieuze monturenmerk Lindberg is aanwezig met een zeer niche collectie van handgemaakte monturen van zilver en goud. Deze monturen zijn ware sieraden! 
  •  Het Zweedse horlogemerk Björn Hendal heeft nieuwe collectie uitgebracht die wij met trots aan u kunnen presenteren.
  •  Morà Busoli heeft bij ons een exclusieve collectie marmeren monturen voor ons ter beschikking gesteld waarmee zij de prestigieuze Silmo Do´r award 2018 gewonnen hebben.
  •  Met een geavanceerd apparaat, voorzien van de laatste techniek, biedt Oogwereld Jongsma u de mogelijkheid om een kijkje te nemen in uw ogen. Zo krijgt u een beeld van de complexheid van uw ogen.
  • Contactlens fabrikant Alcon is aanwezig om u het comfort te laten genieten van daglenzen naast uw bril en kunt u daarbij op de foto waarmee er leuke prijzen gewonnen kunnen worden.
  • Vind u het lastig om hier te komen? vraag ons gerust naar onze interessante Oogwereld Jongsma taxi-dienst.
Natuurlijk heeft Oogwereld Jongsma tijdens het Oogstrelend evenement ook een leuke aanbieding

Van 7 t/m 11 mei ontvangt u 25% korting op alle monturen!*

Kom onder het genot van een hapje en drankje gezellig brillen passen en genieten van kunst.

* Vraag in de winkel naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Oogwereld Jongsma
Oostzijde 32
T. 075-6164765

 storelocator.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen