Oogwereld nieuws

Nachtlenzen en kickboks kampioen

DvD - 28-03-2018 @ 08:00

Ik ben Anissa Haddaoui, viervoudig wereld kampioen en drievoudig Europees kampioen kickboksen. Vanaf mijn 12e doe ik al aan kickboksen. Op mijn 13e ben ik begonnen met wedstrijden vechten. Inmiddels ben ik 27 jaar en 7 titels rijker.

Op zaterdag 15 juli jl. ben ik wereldkampioen geworden in China, ik heb de World Mulan ledgend Championship gewonnen. Deze wedstrijd werd georganiseerd door Kunlun Fight, de grootste organisatie binnen de kickbokswereld. Het was een 8-vrouwen toernooi voor dames onder de 61,5 kg. De 8 beste vrouwelijke vechters uit 8 verschillende landen namen het tegen elkaar op. In de finale van het kampioenschap heb ik moeten strijden tegen de Chinese superster van de organisatie, Wang Kehan. Na een extra ronde werd ik met trots wereldkampioen in China. Een droom die uitkwam.
 
Met Oogwereld Jongsma aan mijn zijde heb ik dit jaar 4 wedstrijden zonder problemen kunnen vechten en heb ik succesvolle trainingskampen gehad. Dit heb ik mede te danken aan de Nachtlenzen® die ik draag. Op dit moment kan ik mij geen leven voorstellen zonder Nachtlenzen®. Klinkt misschien raar, maar toch is het zo.
 
“Ik zou mijn geen leven meer kunnen voorstellen zonder Nachtlenzen®!”

Voorheen droeg ik daglenzen. Dit leverde in mijn dagelijkse even toch af en toe wat problemen op, zeker in verband met mijn sport. Van tijd tot tijd viel er tijdens het sparren weer een lens op de mat. Zo’n trainingsmat is een bron van bacteriën als je het mij vraagt. Verder draagt het vele zweten ook niet bij aan scherp zicht en comfort. Iedere wedstrijd was het bijna raak. In de tweede ronde verloor ik vaak een lens. Dit haalt je uit je concentratie. Je ziet nou eenmaal niet meer scherp.
 
Daarom ben ik zo blij met mijn Nachtlenzen®. Ze corrigeren mijn ogen terwijl ik slaap. Overdag scherp zien zonder bril of lenzen betekent geen problemen tijdens trainingen en wedstrijden. Het wennen ging ook super snel. Na de eerste week zag ik al 100% scherp. Ook het inzetten en uithalen ging meteen goed. Het maakt mijn leven zoveel beter en makkelijker.
 
banner_nachtlenzen.jpg

Nachtlenzen® zijn lenzen die je ’s nachts draagt. Terwijl je slaapt corrigeren ze je ogen. Daardoor zie je overdag scherp zonder bril of lenzen. Ideaal, zeker voor mensen met een actieve levensstijl, wanneer je geen bril wilt dragen en voor mensen die last hebben van droge ogen of hooikoorts. Ben je benieuwd of Nachtlenzen® iets voor jou zijn?

Loop gerust eens bij ons binnen. We vertellen je er graag meer over.
 

 storelocator.gif

HOME | WEBSHOP | AFSPRAAK MAKEN | ACTIES

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen