Oogwereld nieuws

MULTIFOCALE CONTACTLENSDAGEN OOGWERELD BELLOTTICA 11 EN 12 OKTOBER

Oogwereld - 04-10-2018 @ 12:00

Donderdag 11 en vrijdag 12 oktober vinden bij Oogwereld Bellottica in Tilburg de multifocale contactlensdagen plaats. Heeft u moeite met de kleine lettertjes of gebruikt u een leesbril bij uw bril of contactlenzen om het net even beter te zien van dichtbij? Een multifocale bril in combinatie met multifocale daglenzen zou dan voor u een perfecte oplossing zijn. Daglenzen zijn ideaal voor tijdens het sporten of als u liever een keer geen bril draagt bij het uitgaan.

Sterk verbeterde contactlenzen

Multifocale contactlenzen bestaan al langer, maar zijn de laatste jaren door innovaties sterk verbeterd. Ruben Ras contactlensspecialist bij Oogwereld Bellottica “Voorheen was de afstemming tussen de drie verschillende sterktes niet perfect en dat zorgde voor teleurstellingen bij zowel de klant als bij de contactlensspecialist of optometrist. De nieuwste generatie lenzen heeft echter een perfecte sterkteverdeling die elkaar iets overlappen voor het beste zicht. Het product wordt enthousiast ontvangen, inmiddels is al 10 procent van de contactlensdragers overgestapt naar de nieuwe lens.” Tijdens de multifocale contactlensdagen kunt u zich laten adviseren over alle ins and outs van deze daglenzen.

Tijdens multifocale contactlensdagen zijn de aanpaskosten t.w.v. € 79,- gratis en ontvangt u het eerste proefpaar cadeau! Besluit u om daglenzen aan te schaffen, dan krijgt u tevens een leuke attentie.

Geïnteresseerd, u kunt een afspraak maken voor een contactlensaanpassing of bezoek Oogwereld Bellottica!

Oogwereld Bellottica
Tuinstraat 34, Tilburg
Tel. 013 5441051

 
storelocator.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen