Oogwereld nieuws

LINDBERG PRECIOUS & BUFFELHOORN

DvD - 23-01-2018 @ 09:30

U bent op zoek naar echt iets bijzonders. Een bril die zijn weerga niet kent. Prijs telt niet. Alleen ingetogen schoonheid en de allermooiste materialen. Een bril uit functionaliteit maar veel meer nog een sieraad die uw ogen laten sprankelen en voorbijgangers laat omdraaien. Stop uw zoektocht en laat u verrassen door LINDBERG PRECIOUS & BUFFELHOORN

lindberg_logo_lukx.jpg1823_lindberg.jpg
LINDBERG 1823 - EEN ABSOLUUT TOPMODEL VOOR ZOWEL DAMES ALS HEREN

LINDBERG is een hoogwaardig Scandinavisch brillenmerk met awardwinnende designs. Dit Deense optiekbedrijf waarborgt de hoogste kwaliteit door het hele productieproces in eigen hand én eigen land te houden, van de eerste ontwerpschetsen tot de uiteindelijke productie.De monturen van Lindberg onderscheiden zich door luxe, eenvoud en comfort. Klassieke elegantie, maatwerk en kwaliteit maken de monturen uniek, tijdloos en elegant. Waardoor de monturen klasse uitstralen op een ingetogen manier. Door het gebruik van hoogwaardige en waardevolle materialen zoals hoorn, titanium, goud en diamant - alles op verantwoorde wijze gewonnen - zijn de brillen ongekend luxe. En door de bijzondere combinatie van grondstoffen zijn de monturen modern en tegelijkertijd trendy.

Onderstaande Oogwereld winkels hebben een ruime sortering Lindberg Precious & Buffelhoorn monturen in huis: Deze Oogwereld winkels hebben een ruime sortering Lindberg Buffelhoorn monturen in huis:
lindberg_precious.jpg
LINDBERG 2265 - 18 KARAAT SOLID ROSE GOLD

lindberg_precious_oogwereld.jpg

1818_lindberg.jpg
LINDBERG 1818 BUFFELHOORN - BLACK GOLD TEMPLES

lindberg_bloemendaal.jpg

De kleur en het patroon zijn bij Lindberg Precious Buffelhoornen monturen altijd uniek.
 

horncolourscaleat2x.png
 
storelocator.gif

HOME | WEBSHOP | AFSPRAAK MAKEN | ACTIES

 

 

 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen