Oogwereld nieuws

KOMT U OOK NAAR HET LESS IS MORE EVENEMENT VAN OOGWERELD HOEKS?

Oogwereld - 13-03-2019 @ 17:37

Van vrijdag 15 t/m zaterdag 23 maart 2019 organiseert Oogwereld Hoeks, Boterhoek 159-163 in Best, het evenement LESS IS MORE. De met de hand vervaardigde brillen van het Deense merk LINDBERG staan dan in de winkel centraal. Het merk is een typische exponent van het minimalistisch Scandinavisch strak design en voor de brillen geldt zeker de kwalificatie LESS IS MORE. Oogwereld Hoeks heeft standaard een grote collectie van Lindberg in huis. Echter op 15 en 16 maart is de volledige collectie in de winkel aanwezig en kunt u onder het genot van een hapje en een drankje dit bijzonder stijlvolle en luxe merk komen passen.

LINDBERG EEN BRILLENMERK MET AWARD WINNENDE DESIGNS

LINDBERG is een hoogwaardig Scandinavisch brillenmerk met award winnende designs. Dit Deense optiekbedrijf waarborgt de hoogste kwaliteit door het hele productieproces in eigen hand én eigen land te houden, van de eerste ontwerpschetsen tot de uiteindelijke productie. De monturen van Lindberg onderscheiden zich door luxe, eenvoud en comfort. Klassieke elegantie, maatwerk en kwaliteit maken de monturen uniek, tijdloos en elegant. De ontwerpers van Lindberg hebben het minimalisme tot in de perfectie doorgevoerd en zien kans om iedere keer weer verrassende nieuwe modellen, in hun zeer herkenbare eigen stijl, te ontwerpen. 

Koopt u van 15 t/m 23 maart 2019 een complete LINDBERG bril bij Oogwereld Hoeks dan ontvangt u op een enkelvoudige bril € 50,- korting en op een multifocale bril € 100,- korting!* 

U bent van harte welkom bij Oogwereld Hoeks om de unieke Lindberg collectie voor zowel mannen, vrouwen als kinderen te komen bekijken. Er is volop keuze.

* ​Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Oogwereld Hoeks
Boterhoek 159-163 Best
Tel. 0499 399489
 
storelocator.gif  

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen