Oogwereld nieuws item

HANDMADE ONLY EVENT

DvD - 06-02-2018 @ 16:34

Oogwereld Jongsma draagt kunst in al zijn vormen een warm hart toe. De handgemaakte monturen in onze winkel zijn vaak al kunstwerkjes op zich, maar graag laten wij u nog meer kunst zien... Op vrijdag 2 en zaterdag 3 maart zetten we kunst extra in de schijnwerpers tijdens het Handmade Event in Zaandam.       1_beeld2.jpg  2_beeld1.jpg  1_beeld3.jpg

Tijdens dit evenement wordt een groot deel van het oeuvre van beeldend kunstenares Angèle van den Thillart in onze winkel geëxposeerd. U kunt haar werk bekijken en haar in persoon ontmoeten. Maar er is deze dagen nog meer te zien en te ervaren bij Oogwereld Jongsma!

In onze winkel aan de Oostzijde zal kunstenares Angèle van den Thilllart u de fijne kneepjes laten zien van het bewerken van hout.
 
 
1_bril2.jpg 1_bril1.jpg 1_bril3.jpg
 
Het prestigieuze en zeer bijzondere monturenmerk Lucas de Staël zal aanwezig zijn met een zeer divers aanbod van handgemaakte monturen. Deze monturen zijn ware sieraden! 
 

watch1.jpg watch2.jpg watch3.jpg
 
Het Zweedse horlogemerk Björn Hendal zal vertegenwoordigd worden door eigenaar Mats van Santen. Hij heeft een zeer diverse collectie ter inzage mee en zal daarbij een toelichting geven over het merk. Hij zal verder ingaan op de seminar “personaliseer uw eigen horloge”.
 

Met een geavanceerd apparaat, voorzien van laatste technische snufjes, biedt Oogwereld Jongsma u de mogelijkheid om een kijkje te nemen in uw eigen ogen. Zo krijgt u een beter beeld van de complexheid van uw ogen

Er is niet alleen veel te zien, er is ook veel te proeven. Met onze hapjes zorgen we voor culinaire hoogstandjes!

Wilt u dit Handmade Event niet missen?
Laat het ons weten, dan reserveren wij een plaats voor u. Uiteraard kunt u met vragen over het evenement ook altijd bij ons terecht.

Oogwereld Jongsma
Wouter Valkier | 075-6164765
of laat het ons weten via mail: jongsma@oogwereld.nl

We nodigen u graag uit voor dit Handmade Event! 
 
storelocator.gif

HOME | WEBSHOP | AFSPRAAK MAKEN | ACTIES