Oogwereld nieuws item

Eyes on Fashion

Anita Bours - 16-04-2017 @ 22:30

UPDATE 19 APRIL: Het event heeft plaats gevonden en was zeer geslaagd. Iedereen ontzettend bedankt voor de aanwezigheid en medewerking!

We openen de deuren van het Royal Theatre om 15.00 u en serveren een heerlijke kop koffie of thee met iets lekkers.  Om 16.00 start een wervelende modeshow georganiseerd door Oogwereld Leenarts. De dameskleding wordt verzorgd door Dods. Dods staat voor stijl, van stoer-tot chique, mooie merken in duurzame materialen. De herenkleding is van Beau Garde, stijlvol met bijzonder mooie pasvormen, deskundig advies staat centraal voor een bijzondere outfit!!! Vanaf 17.00 kunt u alle getoonde merken bewonderen en u laten adviseren door de medewerkers.

OOGWERELD LEENARTS
We hebben een aantal bijzondere brillendesigners voor U geselecteerd, waaronder:

Lucas de Stael  brillen van staal met leisteen, hout of leer, zeer fraai en bijzonder stijlvol.
Porsche Design  uiteraard een bekend merk onder alle autoliefhebbers.
L.a.Eyeworks  hun lijfspreuk: “A FACE IS LIKE A WORK OF ART > IT DESERVES A GREAT FRAME”. 
Carven is een “CLASSY” Franse dameslijn, een high-end fashionmerk, een modern en chique eyewear-label. 
Theo is een uitdagende, speelse uiterst creatieve collectie van hoogwaardige materialen als bijv.titanium of alluminium.
Massunaga is een zeer fraai handgemaakt Japans ontwerp, verfijnd en chique met  pure klasse!!
Vinyl Factory, een funky merk geínspireerd op DE iconen uit de muziek , elk montuur is vernoemd naar een muzikant # Jimmy hendrix # Bob Marly enz….
Een vintage collectie in frisse kleuren……**LET THET MUSIC PLAY !!**

We geven ook demonstraties van “de Nautilus”, een virtuele bril, die U de verschillende designs van diverse brillenglazen kan laten ervaren.

De complimentenmeisjes zullen u verrassen met de mooiste handgeschreven complimenten . Dit prachtige geschenk zult U zich nog lang herinneren en waarschijnlijk nog regelmatig teruglezen.

Er is een visagiste en een kapster,  zij laten u op het gebied van kapsels en make-up de laatste trends zien. Veel brildragers vinden het moeilijk de juiste make-up te kiezen…..u krijgt advies. Ook accessoires en tassen ontbreken niet.  D-QUEENS toont U bijzonder mooie exemplaren.

Er is muziek, een biertje of een heerlijk wijntje en Mundano Catering neemt u mee op een culinaire wereldreis.

KORTOM VEEL TE BELEVEN BIJ OOGWERELD LEENARTS in HET NAAST GELEGEN ROYAL THEATER!!!!

Laat U verrassen door Oogwereld Leenarts, DODS en Beau Garde.