Oogwereld nieuws item

KIES VOOR EEN TWEEDE PAAR VARILUX EN DONEER EEN BRIL!

DvD - 25-01-2018 @ 09:57

Koopt u tussen 22 januari en 25 maart een tweede paar Varilux brillenglazen van Essilor, dan doneert Oogwereld één bril aan de stichting Twobillioneyes! ​Voor deze donatie hoeft u verder niets te doen. Zo helpt u met uw aankoop ook een ander de wereld beter te zien.


b.jpg d.jpg 2_g.jpg
 
  OVER STICHTING TWOBILLIONEYES  

"Slecht zicht is een wereldwijd probleem. Van de 4,5 miljard mensen ter wereld die behoefte hebben aan een kijkoplossing, hebben maar liefst 2,4 miljard mensen geen toegang hiertoe. Dit aantal is natuurlijk veel te hoog. Zowel Oogwereld als Stichting Twobillioneyes zetten zich in voor het verbeteren van levens door het verbeteren van zicht." Stichting Twobillioneyes zet zich in voor het bereiken van 1 miljard mensen ter wereld die een bril nodig hebben maar hier geen toegang tot hebben. 
 
  DOOR MILJOENEN MENSEN TE VOORZIEN VAN GOED ZICHT  
  KUNNEN WIJ EEN ENORM POTENTIEEL  
  VOOR POSITIEVE VERANDERING TEWEEGBRENGEN  

 
Wij geloven dat ieder mens, zowel man als vrouw, van elk ras of nationaliteit een mijn is, rijk aan juwelen van onschatbare rijkdom die erop wacht gevonden te worden en ingezet kan worden ten behoeve van de mensheid. Een van de grootste geschenken die wij als mensen hebben is de gave van het verstand. Ons zicht is het voornaamste werktuig waardoor ons verstand kan functioneren. Door de slechtzienden in lage inkomens landen te voorzien van goed zicht kunnen zij bijdragen aan een enorm potentieel aan de gehele samenlevingen en voor de toekomstige generaties.

De ambitie van de Stichting Twobillioneyes is om mensen in staat te stellen een mooie bijdrage te leveren.

Er zijn op de wereld 1,000,000,000 mensen die niet goed kunnen zien, en dat kan verholpen worden door een bril te dragen. 90% van degenen die geholpen zouden zijn met een bril wonen in lage inkomens landen.
 
Meer informatie over Stichting Twobillioneyes vind u op de website www.twobillioneyes.org
 
  GRATIS GLAS  

Wanneer u  een nieuwe bril koopt en wilt u er graag een tweede complete bril bij? Dan krijgt u van ons één glas gratis. Het gratis glas is het goedkoopste glas van de vier. Dan heeft u niet 1 maar 2 goede redenen om nu te kiezen voor een tweede paar Varilux.

Een tweede bril is vaak heel prettig omdat we steeds meer van onze ogen vragen. Denk bijvoorbeeld eens aan een beeldschermbril. Wanneer je langdurig achter de computer zit, krijgen je ogen meer rust door de speciaal geslepen glazen. In de zomer heb je behoefte aan een goede zonnebril en rijd je veel auto of doe je aan watersport dan is een zonnebril met gepolariseerde glazen geen overbodige luxe. Je nieuwe bril heeft vaak de allerbeste kwalitatieve glazen, dat wil je in je zonnebril natuurlijk ook.

Onze kwalitatieve brillenglazen zorgen voor een optimaal kijkcomfort, de hele dag door. Deze aanbieding* geldt tot twee maanden na aankoop van je eerste bril. 

We adviseren je graag welke brillenglazen voor jou ideaal zijn.

Gun je ogen de wereld!

* vraag naar de voorwaarden in de winkel
gratisglas.png 

storelocator.gif

 

HOME | WEBSHOP | AFSPRAAK MAKEN | ACTIES