Oogwereld nieuws

LINDBERG & THEO DESIGN DAGEN 13 T/M 22 JUNI BIJ OOGWERELD PHILIP IN BUDEL

Oogwereld - 11-06-2019 @ 17:14

Van donderdag 13 t/m zaterdag 22 juni 2019 organiseert Oogwereld Philip de LINDBERG & THEO DESIGN DAGEN. Het met award winnende designs Deense brillenmerk LINDBERG en het flamboyante Belgische merk THEO staan dan in de winkel centraal.

LINDBERG is een typische exponent van het minimalistisch Scandinavisch strak design en voor de brillen geldt zeker de kwalificatie LESS IS MORE. De monturen onderscheiden zich door luxe, eenvoud en comfort. Klassieke elegantie, maatwerk en kwaliteit maken de brillen uniek, tijdloos en elegant.

Het merk THEO staat voor exclusieve, vernieuwende en verrassende brilmode uit België. De brillen zijn kleurrijk, vrolijk, fris en eigenzinnig. En natuurlijk ontbreekt de humor niet. THEO heeft zich nooit wat aangetrokken van modetrends. Als er al iets van de heersende trends in de ontwerpen te zien is, dan is dat altijd met een knipoog. De brillen zijn ware kunstwerkjes, met veel liefde ontworpen en in kleine oplages geproduceerd.

Op 13 en 14 juni zijn er extra grote collecties brillen van LINDBERG en THEO in de winkel aanwezig. Tijdens deze dagen kunt u onder het genot van een hapje en drankje gezellig brillen komen passen.

Koopt u van 13 t/m 22 juni 2019 een complete LINDBERG of THEO bril dan ontvangt u € 100,- korting!*

Nieuwsgierig geworden naar deze 2 unieke brillenmerken, Oogwereld Philip nodigt u graag uit in de winkel om ze te komen bekijken. 

* Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Oogwereld Philip
Nieuwstraat 15, Budel
Tel. 0495 494363

 storelocator.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen