Oogwereld nieuws

DESIGN DAGEN OOGWERELD JONGSMA OP 12 EN 13 OKTOBER

Oogwereld - 04-10-2018 @ 13:00

Komt u ook op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober naar de Design dagen bij Oogwereld Jongsma, Oostzijde 32 in Zaandam? Vrijdag 12 oktober is de vertegenwoordiger van Mykita aanwezig met de complete collectie inclusief een limited studio collectie brillen. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober is de complete collectie handgemaakte brillen van het luxe retromerk Andy Wolf in de winkel. Op beide Design dagen exposeert beeldend kunstenares Lia van Ham van Atelier Boegbeeld haar werk bestaande uit glaswerk, zeefdrukken en keramiek in de winkel. Onder het genot van live-muziek kunt u op vrijdag en zaterdag gezellig brillen komen passen.

ANDY WOLF EN MYKITA TWEE BIJZONDERE BRILLENMERKEN

Andy Wolf is een klasse apart. Luxe handgemaakte retromunturen en volledig geproduceerd in Oostenrijk. Ieder onderdeel van een Any Wolf bril wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd. Een proces dat enkele weken in beslag neemt. Qua vorm doen de monturen van Andy Wolf denken aan de klassiekers uit de vorige eeuw, maar wel met eigentijds gebruik van kleuren en patronen.
Mykita brillen zijn verfijnd, hip, gemaakt van edelstaal en onderscheiden zich door eenvoud en technische snufjes, waaronder de scharnierconstructie zonder schroeven. 

Oogwereld Jongsma
Oostzijde 32, Zaandam
Tel. 075 6164765

 
storelocator.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen