Oogwereld nieuws

DEENSE DAGEN 1 T/M 4 NOVEMBER BIJ OOGWERELD TURNHOUT

Oogwereld - 30-10-2018 @ 11:46

Van donderdag 1 t/m zondag 4 november (zondag 12:00 - 17:00 uur) vinden de Deense Dagen bij Oogwereld Turnhout plaats aan de Burgemeester van Nispenstraat 11 in Laren. Tijdens deze dagen is er een extra grote collectie brillen aanwezig van de stijlvolle Deense merken BELLINGER, LINDBERG en MONKEY GLASSES. De winkel zal in Deense sferen worden ingericht en onder het genot van een hapje en drankje kunt u gezellig brillen komen passen.

Koopt u van 1 t/m 4 november een complete bril uit één van de Deense collecties, dan ontvangt u een Deens presentje cadeau!

KOM KENNIS MAKEN MET DE BIJZONDERE DEENSE MERKEN BELLINGER, LINDBERG EN MONKEY GLASSES

Minimalisme is een woord dat op veel Scandinavische brillenmerken van toepassing is, maar de LINDBERG brillen zijn wel minimalistisch op de meest luxe en comfortabele manier. Het motto van het merk “als je iets doet, moet je het goed doen of anders niet” is terug te zien in de award winnende designs die de bril terugbrengen tot de essentie. Klassieke elegantie en goed overdachte eenvoud in combinatie met innovatie, maatwerk en de beste kwaliteit leiden tot unieke, tijdloze en elegante monturen. 

Het brillenmerk BELLINGER is opgericht door het ontwerpersechtpaar Claus en Malene Bellinger. Waar Deense brillen normaliter minimalistisch zijn, voegt Bellinger daar nog speelse details aan toe. De brillen zijn innovatief, voorzien van artistieke vormen en uitgesproken kleuren. Bellinger is steeds op zoek naar die extra’s die een montuur interessanter kunnen maken en tot nu toe met succes!

Het merk MONKEY GLASSES heeft kwaliteit en onderscheidend vermogen tegen een betaalbare prijs hoog in het vaandel staan, onder het motto ‘Look good while doing good’. Ontwerper Mai-britt is milieuvriendelijk en streeft naar nul verspilling. De handgemaakte monturen zien eruit als natuurlijk hout, maar zijn eigenlijk gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal dat bestaat uit 90% katoenvezels en houtmassa. Productieresten worden creatief gerecycled tot accessoires en exclusieve sieraden.
Benieuwd geworden wat BELLINGER, LINDBERG en MONKEY GLASSES zo bijzonder maakt? Kom dan bij Oogwereld Turnhout tijdens de Deense Dagen kennis maken met de brillen van deze merken!  

Oogwereld Turnhout
Burgemeester van Nispenstraat 11, Laren
Tel. 035 5387724
 
storelocator.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen